igen!ezt énsem egyszer hallottam!
meg a sok jóember,aki azért vesz crosst,hogy mert az milyen gizda,hát ő ránem ül egy endurora.
mert az olyan snassz bezzeg egy "fullcross"
és miután üvöltetik az alföldön meg földúton ,mondják hogy kimotorozzák....500 as 2t kell,azt is kimotorozza mondom akkor te egy fel nem fedezett világbajnok vagy,...
125-el való endurozást én sem vágom,nekemis baráti köröm mindegyik 125-el jön.
talán még a 250 el ellehet,mert az kissé nyomatékosabb.
de 125-el halál.énszerintem.
Ezt sosem fogom megérteni, miért akarnak az emberek FŐLEG 125-ös krosszmotorral endurozni...aztán meg csodálkoznak, hogy nem szereti, meg variálnak mindenféle fejlámpával, akksikkal, csak legyen rajta lámpa
Sziasztok!
Közeljövőben tervezek venni egy 95-00 közti CR 125öst.
Olyan kérdésem lenne, hogy vannak gyerekbetegségei ezeknek a típusoknak, illetve mire érdemes figyelni.
Még egy kérdés: mit jobb használni, inkább endurozáshoz: protektoringet, vagy páncélt?
henger,blokközép,főtengely kivételével minden van bontva itthon,több helyen.váltó,kuplung,kuplungdekni uaz mint a 250ben berkar,komplett futómű szintén kompatibilis a 250nel.Viszont a legelőször említett dolgok szoktak kelleni,az ebay vagy újban
szia egy itteni forumozotól kaptam a neved hogy töled lehet érdeklöndi alkatrész ellátás ügyben egy cr 500 asról lenne szó amit németországból hoznék be olyan március április környékén. és azt szeretném kérdezni hogy mi az alkatrész ellátásról a véleményed.
köszi
Az szeretném megkérdezni tőletek, hogy esetleg van-e valakinek tippje arra, hogy mért indul hidegen nagyon nehezen a motorom. Annyira nehezen, hogy kell neki az indítóspré. Utána viszont 2 rugásra.
'89 HONDA CR 250-ről lenne szó.
Előre is köszi!
Lenne 1 CBR 1000-m 954-s idomokkal,milyen mocira tudnánk elbótolni?
Kellene valami 4t enduro a Cr mellé mert most 1 darabig nem fogom tudni használni de kellene 1 moci mer menni szeretnék.
CR, Showa teleszkópokkal, Nissin fékek, Takasago felnik, woooaaahhh! (mind gyári beszállító)
mikor még az embernek fogalma sincs róla,akkor még jól is hangzik szerintem!
meg a sok jóember,aki azért vesz crosst,hogy mert az milyen gizda,hát ő ránem ül egy endurora.
mert az olyan snassz bezzeg egy "fullcross"
talán még a 250 el ellehet,mert az kissé nyomatékosabb.
de 125-el halál.énszerintem.
Közeljövőben tervezek venni egy 95-00 közti CR 125öst.
Olyan kérdésem lenne, hogy vannak gyerekbetegségei ezeknek a típusoknak, illetve mire érdemes figyelni.
Még egy kérdés: mit jobb használni, inkább endurozáshoz: protektoringet, vagy páncélt?
Előre is köszi!
Edem
köszi
és merefelé kell tekerni mert ott van írás de az japán....
Az szeretném megkérdezni tőletek, hogy esetleg van-e valakinek tippje arra, hogy mért indul hidegen nagyon nehezen a motorom. Annyira nehezen, hogy kell neki az indítóspré. Utána viszont 2 rugásra.
'89 HONDA CR 250-ről lenne szó.
Előre is köszi!
Lenne 1 CBR 1000-m 954-s idomokkal,milyen mocira tudnánk elbótolni?
Kellene valami 4t enduro a Cr mellé mert most 1 darabig nem fogom tudni használni de kellene 1 moci mer menni szeretnék.
Na, lépek aludni, holnap Taksonyban kell a topon lennem, erőnlétileg, a sok szalonna megevéséhez
Szevasztok