Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eza csávó Hej,te kinél nemfordultá még meg ebbejazországba
kösszzzi nem tudtam magamról hogy ilyen jó fej vagyok
Azt a hozzászólást én írtam az olaj témában, véletlenül, a Pity#14 gépén, elfelejtettem átjelentkezni a saját nevemre.
Szeva Kincset találtál kint,hogy kimész,vagy elűztek ?
na a dumagep... hetvegen megint aludtal vagy mi? minden vasarnap szaggatas gyermekem, mar tudhatnad :-)
Suliba kell járni nem mellé,matekon tanítják ezt,és még általánosban!
jó az, 1:40 azaz 1 liter a 40 tonnához
Bammeg én,egy tartálykocsinyi benyóba tettem 1 liter oiltot akkó valamit nem jó csinátam
Olyan olajjal használtam annó a Mitot, nem volt vele gond igaz megragadtunk 1x de mitonál sokmindentől lehetett az!
en a shell advance 2T olajkat nyomom, olyan 3000ft, zold doboz, piros olaj, semmi extra, nem a legjobb, nem a legrosszabb, pont mint en motorosban :-)
Huu remekül kiszámoltam.. de persze 40liter osztom 4el akkor az 1 litert is annyival kellene
40literhez 1liter,20literhez 0,5 liter, 10literhez 2,5 deci vazze
40 liter benzinbe kell 1 liter olaj...10 literbe 2,5 deci!
Motul 710re vagy Motul 800 off road factory linera gondoltam, hogy azt veszek neki úgy is közeleg a karácsony mit gondoltok róla? 1:40 keverés tehát 10liter benzinhez rakok 4dl olajat?
pontosan, ahogy az elottem szolo, 1:40, minosegi olajat, 8-as gyertyaval jol elvan
castrol power 1, 1:40be
Sziasztok!
Cr250-be ki milyen olajat ajánlana és milyen keverési arányba? Nem versenytempóba van hajtva a gép enduróra van használva de mindenképp jó olajat szeretnék neki adni!
Pedig ezzel az 500-assal jól járnál, iszonyatosan egyben van.
énb megvenném de már van egy kx 500 as ez valamivel gyengébb és jámborabb
sok 500-as rajongo , lehet tolongani a vasért,
sziasztok ha valakit érdekel a motorom megvételre akkor hívjon eltávozok ebből az országból
Én is. Köfi Gute Nacht für Dich auch vagy mi, nem tok dzsermánul.
penge vagyol,embör na,megyek aluszkálni egy kicsit...szia
Nekem van a legnagyobb farkam, meg ha megnéznéd az adatlapomon a fotógalériát, a 22-es vagyok én