vagy graviroztasson köré egy íjat, jobban fog kilőni a vas .... vhhehee
gurultatok hetvegen? tragya gurulas meg 20eves xl szereles befigyelt, vehhehehhehe
és ami nagyon fontos a dugo tetején ahol a nyil van , ahová mutat oda is furj egy lukat lefelé, elég lessz egy 3-as luk is DE fontos hogy sűllyeszd be rendesen,
azért van ott a nyil hogy oda kell furni a lyukat...
Szerintem a srác 2T-ről érdeklődött,mert a 4T-nél nincs kipuffgát .Olajlehúzógyűrű sincs a 2T-nél!Mielőtt Okosak válaszolnátok egy kérdésre,gondoljátok át 8-szor inkább mit írtok. Mert,gondolj bele ha most elkezdi fúrkálni körbe a dugót ,akkó má többet ér ha vesz egy tésztaszűrőt azt azt teszi bele
Nekem van egy 95-ös 125-ös eladó
Most lett felújítva azóta kb 3liter motoroztam ki belőle, a felújítást számlával tudom igazolni hátsó kerékbe és most cseréltem csapágyakat 3db KOYO van most benne.
Ha érdekel többit megdumálhatjuk msn-en
Hali! Idehaza nem egyszerű, ha bontottat szeretnél venni, mert ahhoz kevés 500-ast bontanak, és elég gyorsan elfogy az alkatrész. Az sem mindegy milyen évjárat (több féle rendszer létezik). Használtan legkönnyebben ebay-en veszel. Ott már 45-50 ropiért + posta komplett rendszert is meg tudsz venni, ami minden egyes gyújtásalkatrészt tartalmaz. Honda-márkakereskedésben heroin árban van szinte minden. ('86-os 500-ashoz pl. CDI 96 ropi lenne, ha lehetne rendelni - egyébként meg nem lehet).
hi,
meg tudja valaki mondani hogy azokon a dugókon amelyiken van lyuk a kipufogó gát felöli részen, az mekkora méretü, illetve menyivel lejjebb van a gyürünél, és 1 v 2 db? prox dugón láttam, nekem az uj vertexen nincs, és látom értelmét, hiszen most is a kipuff gátnál sérült a nikasil, ha nem muszály a hüvely már ne sérüljön.
Köszi
Azt szeretném megtudni, hogy hol kapok cr250 kuplungjához rugót. Ami a lamellákat feszíti. 6 db-ra lenne szükségem!
Segítsetek!
üdv. Peti
kösz mégegyszer
gurultatok hetvegen? tragya gurulas meg 20eves xl szereles befigyelt, vehhehehhehe
azért van ott a nyil hogy oda kell furni a lyukat...
8-as furatok vannak rajta körbe, le az aljáig, madein vertex spagetti.
Most lett felújítva azóta kb 3liter motoroztam ki belőle, a felújítást számlával tudom igazolni hátsó kerékbe és most cseréltem csapágyakat 3db KOYO van most benne.
Ha érdekel többit megdumálhatjuk msn-en
meg tudja valaki mondani hogy azokon a dugókon amelyiken van lyuk a kipufogó gát felöli részen, az mekkora méretü, illetve menyivel lejjebb van a gyürünél, és 1 v 2 db? prox dugón láttam, nekem az uj vertexen nincs, és látom értelmét, hiszen most is a kipuff gátnál sérült a nikasil, ha nem muszály a hüvely már ne sérüljön.
Köszi