580üzemorával kiékelt hajtokarral fürészporos váltosorral és eperfa dugoval ezek mind amerikai tubbibg cuccok borsos áron sztem ezért nem ismeri itt senki
nálem ez ép volt tavasszal mikor a motort szét szedtem átnézni, megvétel utál, és most szombaton menet közbe szorul meg, pannonhalmán a pályán, pont féktávon . Senki sem sajtolta a fötengelyt.
Köszönöm a választ. Igy már értem, nah és nálam olyan gond lett hogy elszakadt vagy elrepedt az a lemez, és sikeresen elakadt a forgatyús házba, hála isten alapjáraton, igy nem okozott bajt, de a hajtókarnál ketté van nyilva ez a lemez most az egyik oldalon. Mit kezdhetek vele? kell rá másik? vagy menni fog enélkül is?
Nem csak azon az évjáraton van , de azért van rajta mert a főtengely súlyát csökkentették, és evvel a takaró lemezzel tudták megoldani hogy az elősűrítés megmaradjon.
Ezt nem lopták el neki....csak nem itt van helyigeg és nem is ez az ö neve....És nem tudom h mit keres ott
Csak kiváncsi vok...
Rem nem akarja eladni a sárkányt
szaisztok! mulkor azt kérdeztem hogy van - e valkinek 125 cr hez 1ső és 2dik fogaskereke (váltóba) . nah akkor írtak egy -ketten hogy van meg minden,, kössz azoknak ,, most azt szeretném kérdezni hogy PEST MEGYÉBEN van - e valkinek 125 ös blokkja henger, hajtókar , nem szükséges ,, .. nah csak ezt akartam a, akinek van az írjon ide a forúmba de msn-em is van: úgy könnyebb meert azt mindig nézem mert mibel, hogy fönt vagyok:: dg.gabcsi@hotmail.com
Köszönöm szépen
Csak kiváncsi vok...
Rem nem akarja eladni a sárkányt
*Nem Sr hanem Aerox bocs
Ezt nem lopták el ha jól tudom ""csak"" a Crf-et és az Sr robeszt
ha ez tényleg az övá volt,akkor jónagy madár,ki ellopta.
tőlem is loptak el motort,tudom milyen szar érzés.
nála érdeklődj