Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

580üzemorával kiékelt hajtokarral fürészporos váltosorral és eperfa dugoval ezek mind amerikai tubbibg cuccok borsos áron sztem ezért nem ismeri itt senki
Hello olajat szeretnék cserélni az első villámba CR125 be milyen olajat rakjak bele 5W 10W nem tudom létszi segítsetek
Győzzél meg Télleg 480 üzemóra van benne?
ilyen motor ennyiért ajándék
Azt ez mé lenne áron alul?Adol hozzá még 150 ezret?
Akkor passz...
nálem ez ép volt tavasszal mikor a motort szét szedtem átnézni, megvétel utál, és most szombaton menet közbe szorul meg, pannonhalmán a pályán, pont féktávon . Senki sem sajtolta a fötengelyt.
Az Öreg szerint ha szakszerűtlen barmok sajtolják szét a főtengelyt, akkor behorpasztják ezt a takarólemezt, és lehet kidobni.
NAh ennek örülök, akkor leszedem egyik felét és mehet össze a bicaj. És arra valami érthető magyarázat hogy ez mitől szakadt el rajt ? :D
Enyémen sincs meg az egyik, látszott is tegnap, hogy milyen a tiédhez képest a kigyorsításokban
több marad a forgatyus házban a káros tér,kicsit rugalmatlanabb lesz,kárt nem okozol vele,max kicsit karburálni kell
Ilyen tapasztalatod nicns hogy milyen lesz nélküle? meg akkor egyik oldali szétment, arrol leveszem, a másik meg maradjon?
Elmegy nélküle is, de jobb ha rajta van.
Köszönöm a választ. Igy már értem, nah és nálam olyan gond lett hogy elszakadt vagy elrepedt az a lemez, és sikeresen elakadt a forgatyús házba, hála isten alapjáraton, igy nem okozott bajt, de a hajtókarnál ketté van nyilva ez a lemez most az egyik oldalon. Mit kezdhetek vele? kell rá másik? vagy menni fog enélkül is?
Nem csak azon az évjáraton van , de azért van rajta mert a főtengely súlyát csökkentették, és evvel a takaró lemezzel tudták megoldani hogy az elősűrítés megmaradjon.
Valaki meg tudja mondani hogy a 2003-as CR 250 en miért van a fötengely sonkákon, egy vékony takaró lemez? Mi jelentősége van ezeknek?
Köszönöm szépen
Kihalasszátok a fórumot?
Ezt nem lopták el neki....csak nem itt van helyigeg és nem is ez az ö neve....És nem tudom h mit keres ott
Csak kiváncsi vok...
Rem nem akarja eladni a sárkányt
Lopott motorok [1174] hsz.
*Nem Sr hanem Aerox bocs
Hellosztok!
Ezt nem lopták el ha jól tudom ""csak"" a Crf-et és az Sr robeszt
az kemény
ha ez tényleg az övá volt,akkor jónagy madár,ki ellopta.
tőlem is loptak el motort,tudom milyen szar érzés.
ec300 ez véletlenül nem a te kx-ed?: http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
szaisztok! mulkor azt kérdeztem hogy van - e valkinek 125 cr hez 1ső és 2dik fogaskereke (váltóba) . nah akkor írtak egy -ketten hogy van meg minden,, kössz azoknak ,, most azt szeretném kérdezni hogy PEST MEGYÉBEN van - e valkinek 125 ös blokkja henger, hajtókar , nem szükséges ,, .. nah csak ezt akartam a, akinek van az írjon ide a forúmba de msn-em is van: úgy könnyebb meert azt mindig nézem mert mibel, hogy fönt vagyok:: dg.gabcsi@hotmail.com
ja persze
nála érdeklődj