1kérdésem lenne Most szeretnék venni 1 crf 450 et 2005 évjárat
Mennyi az évi fentartása 1ien motornak?mien sürün kell szervizelni értem itt dugó,vezérműlánc meg 1bekre.Kösszi Előre is
Helló most néztem az adatlapon a kx 500-at. Te merre laksz, vagy hol szoktál motorozni mert megnézném menet közben hogy mozog a kicsike. Kiváncsi vagyok rá. Régebben én is kinéztem ezt csak inkább Cr 500-at választottam. De kiváncsi vagyok rá.
A múlt hétem megtúrták a kecskeméti pályát a Yamahások, tegnap kimentem megnézni, nagyon pöpec lett! Rumplik eltűntek, asztalok feljárója és érkezője sima, mandínerek nagyon frankók! Az időjárás kiváló, ki is megyünk csapatni egyet!
A későbbi évjárat tankja se nagyobb, ugyanúgy max. 8 liter...csak nem a hűtőidomokat akarjuk lecserélni, ezzel fiatalabbnak feltüntetve a motort? Csak nem?
jaja
lenne egy probléma!
most a héten akartam hozzád eljuttatni,de egy kis piliscsévi mókázás után sikerült ráhajlítanom a rezót a vázra,és elég gané állapotban van.
el tudod vállalni?
45000 FT
de nagyon hülyén fog kinézni
amúgy minden mindenre rátehető
előre is köszi
1kérdésem lenne Most szeretnék venni 1 crf 450 et 2005 évjárat
Mennyi az évi fentartása 1ien motornak?mien sürün kell szervizelni értem itt dugó,vezérműlánc meg 1bekre.Kösszi Előre is
Ha lecserélném a tankot egy fiatalabb évjáratu tankra, fel lehet azt tenni? Vagy nem jó a felfogatása? 89 est szeretnék 95-96 osra.
lenne egy probléma!
most a héten akartam hozzád eljuttatni,de egy kis piliscsévi mókázás után sikerült ráhajlítanom a rezót a vázra,és elég gané állapotban van.
el tudod vállalni?
majdnem minden kivan rajta cserélve.
többi része nem érdekelne a motrinak?