Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs valakinek eladó fehér 95-96 os tank? lehetőleg idommal. Érdekelne még 89 90 es évjáratra vékony ülés akinek van valami írjon! köszii
nekem 22ezer volt a hüvelyezés plusz a dugó (prox) összesen
45000 FT
...kibaxott jó volt a pálya! Elfáradtunk......
nekem 60 ropi volt dugóval
40e kb sztem nem tesznek külömbséget 125,250 között henger,henger
Mennyibe kerül egy 250-es cr-nek az újrahüvelyezése?KB?
az faja,jó motorozást!
szia,rá lehet tákolni sok kötegelő segítségével
de nagyon hülyén fog kinézni
amúgy minden mindenre rátehető
egy 92-es cr-re rálehet rakni a 2004-es idom szettt?:D
előre is köszi
SZiasztok

1kérdésem lenne Most szeretnék venni 1 crf 450 et 2005 évjárat
Mennyi az évi fentartása 1ien motornak?mien sürün kell szervizelni értem itt dugó,vezérműlánc meg 1bekre.Kösszi Előre is
Helló most néztem az adatlapon a kx 500-at. Te merre laksz, vagy hol szoktál motorozni mert megnézném menet közben hogy mozog a kicsike. Kiváncsi vagyok rá. Régebben én is kinéztem ezt csak inkább Cr 500-at választottam. De kiváncsi vagyok rá.
Végre itthon!
A múlt hétem megtúrták a kecskeméti pályát a Yamahások, tegnap kimentem megnézni, nagyon pöpec lett! Rumplik eltűntek, asztalok feljárója és érkezője sima, mandínerek nagyon frankók! Az időjárás kiváló, ki is megyünk csapatni egyet!
Keme! csak de csak nem tudtam, hogy fel lehet-e rakni üléscsere meg ilyenek nélkül :) De köszönöm, hogy írtál
A későbbi évjárat tankja se nagyobb, ugyanúgy max. 8 liter...csak nem a hűtőidomokat akarjuk lecserélni, ezzel fiatalabbnak feltüntetve a motort? Csak nem?
Sziaszto érdeklődnék hogy egy 93 as Cr-re rá lehet rakni 2000-es tipus kittet is?
Szevasztok!
Ha lecserélném a tankot egy fiatalabb évjáratu tankra, fel lehet azt tenni? Vagy nem jó a felfogatása? 89 est szeretnék 95-96 osra.
mociról nincs infó?
helló racer nem tudsz kx 500 hoz vagy hibátlan gyári vagy tuning rezót?
jaja
lenne egy probléma!
most a héten akartam hozzád eljuttatni,de egy kis piliscsévi mókázás után sikerült ráhajlítanom a rezót a vázra,és elég gané állapotban van.
el tudod vállalni?
az 1 és a 2 forintost már beszüntették,legót árulsz?
hát egy olyan 3 forintot kérnék érte..
majdnem minden kivan rajta cserélve.
Mert amúgy mennyiért gondolnád egybe a motort?
nem igazán,sajnos annyira nem vagyok eleresztve pénzzel,hogy előre spájzoljak alkatrészt.A hengerem kopott csak,abból kéne nézni egy jót.
még nem igazán gondolkoztam rajta.
többi része nem érdekelne a motrinak?