üdv a tiédbe való 25eft kopaszon/tárcsa,lánckerék,gumi nélkül/ szép a felni 94esé de ua,most csak ez van,vagy van egy 87esé az tárcsával/új Braking/ lánckerékkel 30eft,de az 36küllős arany eloxált felnivel aminek az egyik oldalán a forrasztásnál be van repedve 5mm-t
De Ha érdekel Valakit Van 1 Suzuki rm 125 eladó v cserélhető crf450 re persze ráfizettésel. 98 as évjárat az Rm Teljesen felujítva megnikasziloztatva a henger szervízbe csinált számlát tudok felmutatni ha valakit érdekl.Adatlapomon fotogalériába megtekinthető.
Szerintem sokért adják,de ez az én véleményem.Az meg egy dolog,hogy mit mondanak,mi van benne új,mert bele nem látsz.5 óra után kiderül ha átvertek!http://www.kepesmotor.hu/honda... Ha erre ráköltesz 150ezret akkor tuti jó lesz és akkor vagy 690nél,de ha jó a dumád biztos alkudható!
Én 4T-t nem vennék de ez mondjuk saját vélemény. Egy jól működő 2T-nél szerintem nincs jobb de te tudod . Egy 2T-t lehet hogy többet kell szervizelni meg olajat keverni bele de olcsóbb is mint egy 4-t. 2T-nél nem kell szelephézagot állítgatni nem kell cserélni szelepet meg vez. láncot. De ha megengedheted magadnak egy 4T szervizelését akkor lehet hogy jó.
Nem tud valaki hpp-s cr250 hengert eladót?Elfogadható áron,hüvelyezett is jó.
Ha igen azt nagyon megköszönném és esetleg valami elérhetöset....
Köszi
van neked dellorto phbh 28-hoz úszód?
Talon tuning aranyszinü kerék van hozzá 70e ha érdekel
Van komplett hátsó kereked cr 250 hez? És mennyiért?