Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali! én alaposan megtekertem keme befogóját, S betű alakja volt, igaz mi vonat sín darabon egyengettük kellő szerszámokkal,de szerintem egy masszívabb üllő is megteszi.olyan nincs hogy nem lehet ki egyenesíteni
próbáltam, de még 3mm van benne, ennél jobban nem megy, mert lepattan az alu a tetejéről ....
most igy hasznalom, de ha van valakinel egy jobb allapotu, az jol jonne.
Én visszagörbítettem. Ingyen.
adatlapja elég hianyos, e-mailja van, vagy ilyesmi?
Hali! Ha más nem, akkor kérdezd meg Laposracert, neki tuti van (és feltételezem, nem új árában).
ilyen kütyüt keresek 99es cr-hez, de gyanitom, mashoz is ez van.
ez megy a felso villahidba, nekem meggorbult :-)
hatha van valakinek, bótban 7ezer, sokallom.
Szerintem - ha csak nem vagy profi, aki "nyél"-en járna folyamatosan - akkor bőven elég egy hőértékkel kisebb is (7) (sőt még a 6-os is), illetve teljesen felesleges a nikkel középelektróda (G), simán jó a hagyományos réz-elektródás változat (S). A rádió zavarszűrés (R) is csak az árát növeli a gyertyának. Itt egy táblázat, egyszer valaki korábban tette fel a fórumba, de nagyon tuti, segít eligazodni NGK vonatkozásában.
Szia Gabi! Nics msn,de ezen a számon elérsz,ha felhívsz visszahívlak és megbeszéljük.Üdv Peti. 70-3294121
bebaszták az ablakot letakarták a mozgásérzékelőtés kinyitottak mindent....
hogy marták el? cimbinek kerités-garázsbontás, moci hopp. a vicc az, hogy 20éves TT volt ..... totálszar állapotban
Emberek ellopták ma éjjel a két motoromat CRF 450 és egy yamaha aerox ha netán valaki tud valamit vagy látja őket valahol ,értesítsen a 0630 642 54 28-as számon
Pontosan 250-re gondoltam! Köszi! Ám az a 250-es nicasilos henger mennyibe jönne el tőletek minimál áron?
azám, harap, vehhehe, de ez a jo benne :-9
2 éve használom semmi gond vele/pl cr250 hajtókarszett stb/
Üdv srácok! Valaki tudna véleményt mondani a T.K.R.J cuccokról? Elég kedvező áron /prox árának fele/ lehet hozzájutni és kiváncsi lennék valakinek volt e már dolga ilyen cuccal? Köszi!
a Let Brace sem fog megvédeni minden eséstöl

abban is ki tud törni a nyakad, egy szerencsétlen eséstöl,
mint ahogy egy drága térdgépben pl astrisk-ban is simán ki tud tekeredni a térded ha beakad valahová,,

kicsit több esélyt adtál a biztonságra, de sajnos egy nagy esésnél szerencse is kell jo adag,,

szerintem...
250cr-be milyen gyertya megy?BR8EG?
Hella!
A hátsó dobot töltsd meg gyapottal aztán halkabb lesz
szevasztok

tervezem lecserélni a runnerom egy cr 125-re , esetleg tudnátok véleményeket mondani? főleg arra gondolok, h az évjáratok közt van-e lényeges különbség 97től-01ig. ugyanis mindenféleképp aluvázast szertnék...

esetleg tipushibák, vásárláskor mire kell jobban odafigyelni? valamint mit mijen időközönként ajánlatos cserélni?

kösz előre is
akkor szállj le és nézegesd csak
még mindig eladó a cr 250 ma rámerészkedtem ülni de ez nem embernek valo kibaszott erős!
Olyanra tudtok megoldást hogy enm igazán akar kipörögni a gép!1-2-3 eléggé ledarál és utána 4-5 nem olyan erős mint ah kellene!Új dugó van benne kb 8üzemórás!Valakinek vmi ötlet?Gyújtás, power stb...?
am cr -re kellenne
am srácok kellenne nekem egy Kipufogó (teljes rendszer) melyiket ajálnátok? (a mostani kibaszott hangos gyakran integetnek kézjeleket az utcáról mikor motorozok)
pepepe érdekel mind a 2 van msn ed ha van ird már ide felveszelk és megegyezunk. Kösz....