Sziasztok!
Az a kérdésem volna h ha bevan verődve a kuplungkosaram mi a teendö,hogyan lehet orvosolni?
NEm igazán szeretnék a Pinktöl rendelni 65 ezer magyar forintért...
Srácok sztetek h lehetne azt megoldani hogy a bukomon legyen egy camera és vegye közbe ahogy motorozok! Tudom hogy van olyan hogy camerás sisak de az elég drága... irjatok...
az x en lámpa van gyárilag asszem önindító is,mások a fokozatok elosztásai,nagyobb hűtő, butított teljesítmény(ezáltal tartósabb),meg nehezebb valamivel 110-en valamennyi kiló asszem,meg az egész motor barátságosabb hobbi embernek tökéletes
hatalmas szervízigény nem tartós semmi.minden a világba ki van könnyítve,a versenyzőknek fasza de magán embernek aki csak hátvégente crossozik annak nembiztos hogy a legjobb választás ,de persze kinek mi,minden hamar kopik,féktárcsa váz ilyenek is,a régebbi motorok tartósabbak és ugyanúgy lehet csapatni velük,egy jó futómű kell bele oszt üveg,én ezért vettem egy öreg őskori kx 500-at ,elegem lett a 2-300 ezres szervízekből
vagy ha nagyon crf akkor még a CRF 450 X lehet hogy jó ,nekem nem volt,ronist kérdezd a gasgas topikba neki is volt kb 4 crf 450 r-es meg x-es is,XR 400 vagy 600 nem üzemúrás honda endúró
Kicsit olvass vissza valamelyik nap éppen a Crf-ről volt szó
1kérdésem lenne Motort szeretnék Venni 1Honda Crf450 et 2004 es évjárat Mi jót tudtok róla mondani?
Az a kérdésem volna h ha bevan verődve a kuplungkosaram mi a teendö,hogyan lehet orvosolni?
NEm igazán szeretnék a Pinktöl rendelni 65 ezer magyar forintért...
Srákok, honnan lehetne 2003-as CR 125 vázat szerezni Lehet olyant használtat külön venni?