Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó! ...egy kísérlet mezei modellgipszből! Csináltam róla néhány fényképet, pillants rá légyszi, hogy szerinted jó lesz-e? Ha igen, akkor becsomagolom és holnap küldöm.
közben meglett...elment kicsit kurválkodni
floriol :-) csakis a 10/40es floriol
Most kapcsolok te ilyenkor?
A cimbiknek mondtam, hogy most egy kicsi ideig nem motrizok a lánc meg a hajtás miatt, és úgy "megíjedtek", hogy kaptam tőlük mindent csak mennyünk. Használt cuccok, de szerintem ezt az évet ki fogja bírni. (Nagyon rendesek)
Hallod van neked való olcsóbb láncszett a parillában is,egyárban mozog,sőt drágább a miénk most.
Aha, odaért olyan fél 5 körül. Minden oké volt. Ezer köszönet.
kössz
akkor sikerült elég jól kalkulálnom az árakkal mert valami ilyesmi jött ki nekem is!
nem egy horror, ennyi megy a kocsira is bőven::--((
SokadikX! VAn valami infód, hogy odaért e a sofőrünk? Mert telefonon nem érem el délután óta!
valaki tudna segíteni abban,hogy cmsnl.com on hogyan tudom megnézni a robbantott ábrákat?
már elfelejtettem,hogy működik!
az is jó! Szólsz a fogorvosodnak, hogy ne az arcodba tömje hanem adja neked, mald te otthon leveszed a mintát azt beviszed

de jó a simia "üveges" gitt is.
Hali mindenkinek! Okés Zoli! Valamit kitalálok, és küldeni fogom (az jutott eszembe, hogy fogtechnikai lenyomatvételre alkalmas motyival kellene, mivel az a megkötés után sem törik, de kemény marad). Ha megcsináltam, az elküldés előtt majd hívlak.
"tengelyét"
Szasztok!
Kennex, megmértem a 250 tebgelyét, de az csak 17mm....
mindenképpen kellene valami "lenyomat"
Sziasztok!
Crf-be milyen 4t olajat ajánlatok?

köszi
47-et, igen. És nem érzem, hogy gyengült volna, egyenletesen szar.
A perselyes hengerel mentél el 45 üzemórát?
Igen munkadij nélkül irtam /magamból kiindulva/! Egy jó szerelő egy komplett felujitásért 30-35-öt elkér pluszba! Szakszerviz meg=anyagi csőd! 3/h
csak úgy megközelítőleg a 250es árai:
Henger hüvelyezés : 28.000
Vertex dugó-gyűrű: 30.000
Prox-hajtókar szett : 29.000
Főtengelycsapágy Nachi : 4480/ db
Főtengely szimering : 725
Himba szett: 28.000
Főtengely/hajtókar szerelés: 9000 (mert lemezburkolatos)
A 125ös sztem egy 10-15 %al olcsóbb.
de akkor a szerelés nagy részét saját magad csinálod.
Uj hajtókarral, ha csak a blokkot ujitod fel kb 100, de azért számolj a vázra is, himba-kormánycsapágy-kerékcsapágy-lác-lánckerék! Szétszeded-átnézed és amit kell cserélsz az összeg meg változó, mert kinek ezt-kinek azt kell cserélni. 130-150-ből szépen rendbe lehet rakni egy motort!
SOK!
És mekkora költség kb egy komplett felujitás? Full komplet fötengely henger dugó csapágyak szimeringek tehát minden a motorban? Csak hogy tisztába legyek a legrosszabal!
aki most hüvelyezte az vertex dugót küldött a hengerrel