iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen?így állunk?
háát persze hogy odaadjuk egymásnak!csak győzzél leszedni róla!
ha nem lesz kész a tied elvisszük neked a 25öst be ne rozsdáljon
Azt kívánom, hogy nagyobb örömed legyen benne, mint eddig nekem volt az enyémmel! ...de csak időszakosan veszi el a kedvemet 'hál istennek, aztán visszatér a türelmem, és keresek tovább.
ezzel itt Komlón is így van mindenki( már akik ismerik 1mást).Simán kölcsönadjuk 1másnak...ha meg valaki taknyol a másikéval akkor ami kár van az az ő sara...
te kennex ennyit szopni má sajnállak komolyan,faszkivan az ilyen köcsög dobozokkal,ha szétszedi az ember 500 forintnyi érték nincs benne osztán mégis milyen baszott drága nekem most sikerült egy szép állapotú 500 as kx hez jutni
Komlóra akkor is megyek, ha nem lesz kész a motorom. Ez egy olyan csapat, hogy simán kölcsönadjuk a motorokat egymásnak.
Úgyis rég ültem Kakukkén, vagy Matléén.
Ne vesződj vele Misi! Hagyd a picsába, utána jártam, a Honda már nem gyártja ehez az évjárathoz, ha meg gyártaná, akkor márkakereskedésben 97 ropi lenne (ha nem márkakereskedés, akkor szerintem 1-2 tizessel olcsóbb, de még úgy is drága). Az egyik Hondás eladó rendes volt, megnézte cikkszám szerint, a '87- ben is ugyanez van (csodálkozom, mert a gyújtás-alkatrészek ellenállásértékei teljesen mások a '87-nél, de kénytelen vagyok elhinni, mert katalógusból nézte). A '87-é meg gyakrabban előfordul használtban. Valamit kerítek rá az biztos, legfeljebb próbálkozom még 250-ével is. ...má a faszom kezd tele lenni a CDI-vel
beszámoló mindenképpen lesz!
Ha kész lesz jövő hétre akkor úgyis összefutunk Komlón,már ha jöttök. Én általában ott szoktam tanyázni hétvégenként. Ha meg nem lesz kész,akkor megyek aztán bámulok.
Majd számoljunk be a tesztidőszakról
Egyben az új nyakmerevítőm is ki fogom próbálni, nagyon kíváncsi vagyok. És pont ott hagytam abba a krosszt a felújítás előtt, hogy kezdtem valamit érezni abból, hogy lehet orra buktatni a motort az érkezőnél, hogy szépen egyszerre érjen le a 2 kerék, nagyon szeretném folytatni a dolgot, tudom, hogy gagyi vagyok, de nekem ez izgalmas felfedezés volt.
Hali mindenkinek! A fékkel (dugattyúval kapcsolatosan, mindenféleképpen nyomásmentesítened kell a rendszert, mert ugye amúgy zárt lenne, és hiába csorgott ki belőle fékolaj a dugattyú kiugrásakor, levegő ugyaúgy van a helyén, meg egyébként mind valószínűleg nem is folyik ki. A levegő ugye összenyomható, de csak bizonyos mértékig és hiába is tolnád vissza a dugattyút a helyére, ha nem támasztod meg valamivel, ugyanúgy ki fog jönni a helyéről. Tekerd ki a légtelenítőt, utána forgató-csavaró mozdulattal vissza fog menni. Én nem szedtem még szét CR-ét, de biztosan ezen is van karmantyú, ezért óvatosan csináld, hogy ki ne csípd, vagy el ne szakadjo, ill, ne gyűrődjön.
Ma feladtam a cuccost ajánlva, elsőbbségivel, holnapra ott lesz!
Ne sajnáld, max. jövő héten kész az új hüvelyezés, új dugószett, himbák full rendben, minden csapágy oké, telók felújítva, olyan motorom lesz, hogy mind a 20 ujjam megnyalom utána, ha hanyatt nem ver rögtön
szeasztok mindenki
kellene egy kis segítség. Szét van szedve a gépem,és amikor szedtem ki a blokkot rányomtam a hátsófékre,úgy hoyg nem volt benne a kerék.Szal a dugattyú frankón kijött,és most sehogy nem tudom visszanyomni a dugattyút.Hogy megy ez vissza? Légtelenítő kicsavar és úgy?
Igen, nekik az a biznisz, hogy összeszednek egy csomó cuccot, konténerbe rakják, és nagy tömegben áthozzák. (aztán alaposan elbasszák a címzést, elkeverik a 100ezer forintos cuccom, és utaztatják a halál faszára ide-oda-amoda)
Yz-hez kicsit drágább. 650 dolcsi alatt nem jön ki szállítással .
Pár cuccot hozattam már be(normál szállítással) és nem volt túl nagy gond. Egyébként nem értem ezt az Eurocentes szállítást, miért jó? Többmindent hoznak egyszerre és olcsóbb talán így?
Hááát...ezt pedig már csak hüvelyezni lehet. Kb. 80ezerből lehet szerezni 125-ös NiCaSilosat, gyárit, újat, és 100ezer a 250-esé. Csak könyörgöm NE az Eurocent Kft-vel hozasd be
háát persze hogy odaadjuk egymásnak!csak győzzél leszedni róla!
ha nem lesz kész a tied elvisszük neked a 25öst be ne rozsdáljon