Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csőőőőőőőőőőőőő
Szeva, ma pont alattatok mentünk el Matyival az új nulláson. Vezetek, felnézek, mondom Matyesznak, OTT MEGY KAKUKK...szétröhögtük magunkat
Jó sokan voltatok.
sima beltéri split-et vizzel rákötve,ha meglesz a távirányítója szólok!anélkül nem megy
lefolyt az olaj az első telómon
gondolom a szimering adta meg magát. Nagy mutatvány otthon kicserélni?...csak mert még nem szedtem szét telót
Gondolom arra gondolsz hogy a kormánybefogó meg a rajtszámtábla közé(láttam már ilyet KTM-en) így menetközben is lehet látni az órát. De ahhoz kell egy plusz tartó majd körülnézek vagy csinálok. Valami ilyesmi:
Menj el egy KTM tesztnapra és nézd meg azokon hol van és oda
Ja tényleg és ha mosom nem ázik be? Vagy le kell szedni?
Pl a tank fölé a vázra erősíted, ahol a viszonylag védett helyen van.
Szerintetek hova rakjam az üzemóraszámlálót? Ti hova rakjátok?
Öcsém is most végzett ott! :D
Jane becenéven fut az ism. között.Most végzett technikusin a gépipariban,látom te is oda jártál.
Akkor lehet még ismerem is! :D
Köszi!My vip.
Öcsém meg K.berényben lakik.
Hali! Láttam már Tarjánba párszor a Kawát. Nagyon szép motor!
köszi a gyors választ közben megtaláltam a hirdetést
te meg milyen klímát igérgetöl?azóta is rágja a fülemet fater mikor lesz üzlet, mióta mondtad naki a hidegvizes klímát
jólvan,valahol megvan a szeméthalmazba,nem ártana egy kiadós takaritás odalent
valaki tud egy jo bontót baranyában vagy a közelében, Honda crfre kéne első hátsó kerék. Kicsit meggörbült ezért kéne vagy ha egy felnijavító helyet tudtok mondani az is jó nekem!
köszi,de ez sajnos nem jó
A cserélt dolgok óta alig ment,mondjuk elötte sem sokat,hobbi szinten hétvégente 1-2 órát.De ez meg is látszik rajta.Láncszettet kell rajta cserélni,meg a hátsó gumit lassan.
Szia!
99-es a motor.Cserélve lett a hátsó féktárcsa,betét,kerékcsapágy,új elsö gumi,kormány,markolat,apróságok.Blokkja nem volt bontva mert jó.Unokaöcsémé volt a motor,letette a jogsit és vett egy 600as Fézert.Én meg elhoztam gondoltam jó lesz a DR600am helyett ami marha nehéz terepre.Hát itt tévedtem,a Cr könnyü de az ereje sok lett nekem.Visszaülök négyütemüre,azt jobban birom kezelni ezért keresek Xr-t.
Salgótarjánban van a motor.
Úgy ahogy írtad,nagyobb csavar,gyorskötöző.Vagy leleményes agyalás
Sziasztok. Rakott már fel valaki hasonló kézvédőt? Ha igen hogy mert én most vettem és nem adtak hozzá csavart amit át tudok tekerni a féken(hosszabb) de ha lenne is hozzá a belső falát (fekete) hova rögzítsem? Elvileg gyors kötözővel kéne de nem fér oda kormányhoz a kuplung cső miatt.
Tsááááá!Nem motrotolol?Klímát remélem nem adtad el Szólok mikó menek