Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez jó kérdés.
Köszi mindenkinek a tanácsot! Szerintem vadászok egy acél lánckereket meg egy combos CZ láncot.

Még egy okos kérdés: gyári gázkar a CR-eken "gyorsgáz"? Vagy létezik olyan kar, ami kisebb elforgatás hatására nagyobbat emel a schuberten?
Szeva öccse Mindegy milyet teszel,alu könnyebb,acél tovább bírja,mire kell?Motorozni accelee ,vagy versenyre(alu).Lánc megint mindegy,az újak jók,a szart meg úgyis elkell dobni Én acélozok,úgyse menek annyit,meg jól se.
Lánckerékbe nekem mindig alu van nem tudom hogy sok különbség van e kettő között. Láncba nekem az "o" gyűrűs D.I.D úgyanúgy nyúlt mint a gyűrűtlen D.I.D. Ez az én tapasztalatom.
CR125-re milyen láncot ajánlotok? Érdemes megvenni az O-gyűrűset, vagy jó a sima?
Valaki a vas lánckereket ajánlja, mert az nehezebb bár, de állítólag tartósabb.
Kinek, milyen tapasztalata van? Köszi!
Szeva Jó embered van,szopogasson meg 2 hete várok a cdi-re,nagy nehezen végre feltudom hívni,azt aszongya,nemtuggya mikó lesz meg,nem egyszerű neki asse tudja jó lesz-e .Má rég vettem vóna,faszom bele a hülyékbe akik időpontot nemtudnak vállalni,vagy mondja azt szarik rá,de ne szopasson senkit,ennél jobban nem rühellek semmit .
A vidi ott készült, de már itthon vagyok.
A dédesi pályán voltunk
fodrászollóval papírt vágni én mindig ezt mondom :)

hát erre cserélték az elöző gépét
Jó, jó. De sosem fogom megérteni, miért krosszmotorral endurozik valaki. Balettruhában hattyú halála, kertésznadrágban meg virágágyás, fordítva sehogyse jó
ha cserélitek a CRjét XR400ra akkor belemegy :D
Honda XR 400-at.
250-es CR-hez, ilyen endurozgatásra, meg túrázásra, milyen áttételt javasoltok?
lacházán nyomod?néztem a vidit,nagyon profi :D
azt csak magamhoz állítottam be,mint amikor beülsz egy idegen autótba,tudod ülés,tükör stb.
A fejfájást a motorozás hiánya okozza! Ezt biztos forrásból tudom .

Gyógyuljál!
Szeptember elejére akkor elkezdek rászervezni.
Jóéjt, pihenj csak, én még megvárom, míg elmúlik a fejfájásom
Értem.

Lassan lépek bubukálni mert elfáradtam nagyon.
200ezer és 250ezer közé van belőve a limit, lehetőleg 2T...
(amúgy nagyon tetszenek a Bergek)
Addigra kész lesz a teraszunk is a sátrak lehetnek sima területen.
Oksa az is frankó.
Vegyél 650 es Husaberget
Szept 5-6-ot lőjük be...
Akkor vagy az aug 29-30, vagy a szept 5-6.
Lehet, hogy előrehoznám az enduro vételt, amit Erdélybe szánnék (bár még kínlódik a haver, hogy menjünk-e vagy ne), és ott felavatnám. Van 4 nagyon kedvező jelöltem.