Szevasz ugye fóton vetted a motort 2 óra fele onnan tudom hogy mi néztük meg elötte pár órával, tesóm megvette volna magának de ti hívtátok őket elöbb ezért a tiéd lett ,egyépként nagyon zsír kis gép
motorikusan meg egybe van 2 be kerekeztem is egyet vele ,szerintem annyit megért,az évjárata meg sz. 93 körüli.
a légszűrőt nem havonta tisztítom hanem ha csak erdőbe megyek akkor hetente , ha szadára akkor amikor hazajöttem.nem tom honnan vettétek , hogy havonta mert ez nem igaz.és a fékkel semmi baj mert nem csöpög meg tényleg semmi baja a szervizbe mondták hogy illik havonta cserélni. ennyi
de az is jó lett volna , hogy ha nem kezdtek el fikázni mert ez nem olyan hogy anyuci a segem alá nyomta hanem bazi sokat gyüjtüttem , magamnak veszem a benyát meg a mínőségi olajat minden használat után karbantartás . lánc tísztítás , légszürű kipuff dob az csak havonta ., havonta fékolaj csere, meg ilyesmi .és nyugodtan nyomhattok rá 5-ösöket mert aki tudja hogy menyi munka van egy ilyen mociba az tudja (na ezt is jól megasszontam) pl Gergő11 nek vagy kinek pontosan nem tudom a nevét , na mind1 annak is láccik hogy sok munka van.
molnarzo! tudtam hogy ez nem enduró és azt is hogy a cross mociknak nincs utasnak lábtatója , de mivel nembírtam elképzelni hogy mi az , ezért feltételeztem hogy gondoltak a hondások arra hogy ha valaki a barántőjét hordozni akarja.. csak vicc volt
mondjuk naon nem zavar , hogy pár évvel idősebb amit tudtam de ez van. am ha edig se zavart most se fog .na és vége a témának beszéljünk MÁSRÓL. pl.: ki jön ki szadára valamikor?
bocsi.most néztem hogy vannak képek a galériában is róla.De el kell keserítselek,mert Kemének valszeg igaza van.Az első teló,a kerékfelfogatás sem olyan mint a 95é.
de ha nincs gondod vele akkor ne idegeskedj....hacsak nem került így 60-70Ezerrel többe................
nah, végre egy értelmes ember. köszönöm ám a z évjárat még mindig érdekelne . tom Keme hogy te azt mondod hogy 91-92 de a többbiek véleményére is kiváncsi vagyok.
Az két porvédő sapka, ha lepattintod, egy átmenő csavart találsz alatta, ami a himbát fogja a villához. A himba köti össze a villát a hátsó rugóstaggal.
motorikusan meg egybe van 2 be kerekeztem is egyet vele ,szerintem annyit megért,az évjárata meg sz. 93 körüli.