A cr-rel sajnos nem sokat tudok menni.... Meló miatt meg van egy utcai gépem is.... Kb 20 alkalommal mentem vele 5-6 órát endúrózva. Az sok? Vagy időszerű volt?
Van benne egy tipusszám az alapján kell keresni. Nekem van egy, de az más fajta és attól magasabb a motor fara, és elpattog. Ilyet kell keresni hogy KZ3, vagy KZ4.
Szia!
Megkérdeztem...1991-es cr-é, az U alak elrepedt, felújítószett is kell bele, de ebből az árból csak talál/találok vmi használtat...este lesz egy kép róla
Sziasztok honda crf 450-r-t szeretnék venni . A gépben 45 üzemóra van. Mire figyeljek a vételkor, mik a hibái a gépnek( már ha vannak persze)? Mennyire kényesek a titán szelepek, A nagyszervíznél mit kell cserélni és mikor is van(50üzem óra?!) Válaszokat elöre is kösziitt a link is mellé
sajnos nem tudtam megállapítani milyen dugó volt, mert teteje nem sok maradt, máshol meg nem volt rajta jelzés. és 5-6 hónappal az eset előtt vettem, és még a hengert is lehúztam akkor, de hibátlan volt a henger és a dugó is annak tűnt. csak sajnos az apró anyaghibákat szemmel nem lehet látni és megszívtam.
nekem volt egy régi cr 250-em amibe kis ipari dugo,gyürü került.de olyan szar volt a megmunkálása hogy még órákat kellett vele eltölteni hogy bemenjen a gyűrű a hornyába,csapszeg biztosító stb. egy rémálom volt ennek az összerakása.csak erre futotta akkor.megfelelő hűtést-kenést kapott.1 év ütés-vágás után még mindíg pöcre indult és volt benne erő bőven,csörgés mentes motorja volt.a küllemét viszont alaposan leharcoltam
hiszek az anyaghibában,de a legtöbb besülést,gyűrű törést egyébb nyalánkságokat a nem megfelelő hűtés-kenés okozza.
Hi! ...Ahogy Zoli mondta, vágj ki papírból tömítést. Valamilyen - javításban használatos - képlékeny technikai tömítőanyaggal kombinálva teljesen jó lesz. Papírboltban tudsz venni kb 0,7 mm vastagságú, egyik oldalán fényezett kartont, az jó. Csak nézd meg, mert különböző anyagvastagságban létezik.
csapszeg és a dugóban a csapszeg helye.
Megkérdeztem...1991-es cr-é, az U alak elrepedt, felújítószett is kell bele, de ebből az árból csak talál/találok vmi használtat...este lesz egy kép róla
köszi a segítséget
Ezt érdemes elolvasni
http://www.sportmotor.hu/teszt...
Először is kéne tudni, hogy mijen típusú az himba, mert nem ugyan az az áttétele a másiknak.
Amúgy mi baj van vele?
hiszek az anyaghibában,de a legtöbb besülést,gyűrű törést egyébb nyalánkságokat a nem megfelelő hűtés-kenés okozza.
egyik havernak kellene komplett himba, nem tud valaki?
Nézd meg a bibliában!