Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja meg lett az uj bicaj :)
vissza térve láttam hogy kerested az alváz számot, mikor itt voltál mondtam is hogy ott van a helyén csak vázfestéskor azt hittem vékony lesz a fesék réteg és ugy is látszani fog, de nem :(
ha gondolod kapard le a fejcső jobb elülső részéről a festéket, ott lesz, csak akkor utána lakkozd le hogy ne rozsdásodjon, a blokk szám meg igazából lényegtelen, az előző tulaj mondta hogy a rezgéstől ezeken kilazul az a szegecs és leesnek azok a kis táblák, de biztos nem ugy lett lefeszitve. Évjárat én is ugy vettem hogy 96os, de abszolult mindegy volt igazából, olyan álapotu blokk csak a mesébe van, komolyan :) De kiváncsiságból most utána kérdeztem alvázszám alapján, és már fix hogy 95ös, a 94esen még fekete hüttő van a 96oson meg már 19"-es hátsó gumi. De szerintem nem lényeg ez az egy év, ahogy megy bármelyik 250 sőt sok 450 mellé is oda állhatsz vele, és nem kis meglepetéseket tudsz vele szerezni :)
Én szívesen ménék 1-el biztos nagyon élvezetes vele motorozni. Versenyen is mindig a 80asok és a 25ősők tetszenek a legjobban. Bár valószínűleg hamar széthajtanám a lelkét.
Szia!
100/90-19 C18 Mitas 11540.-
90/90-21 C19 Mitas 9650.-
Ezek most akciós gumik. Elvileg jövőhéten kapok Dunlop gumikat is, de arról még árakat nem tudok. Ha kell utánvéttel is fel tudom adni.
Szia

Ha jó állapotban van akkor jó. Csak az a kérdés mire akarod használni és a tudásodnak megfelelő-e.
hellosztok!szerinteket jó egy cr 80-as?
Érdekel a dolog mindenképp, de a többit megbeszélhetnénk mondjuk msn-en!? Felvetem azt a cimet ami az adatlapodon van ha mégsem azt használod, akkor az enyémet megtalálod az én adatlapomon!
Helló!
örülök hogy te is itt vagy illetve a legilletékesebb ember válaszol a kérdéseimre...
Nem vagyok 100%-ig megyőződve arról a karcról, telefonnal a kipufogónyíláson bevilágítva lehet hogy tényleg csak csillanás volt.
Szólok ha van kérdés, addig is köszi.
Lett másik motorod?
Kemére,Kakukkra is legyen szives mutogatni,mert nekik is bírja a strapát!ha veszel oda egy jó vastag o gyűrűt,megkened fbs el a zsírmentes felületet,és rögzitve avan a rezó elmozdulás ellen,annak bírnia kell!van már valami teszt eredmény?
köszi de ez már tavalyi történet. Azóta a csekket is kicsöngettem.
sziasztok!
gyááááj össze állt a gépem!
egész szépen muzsikál,de az olajat nagyon köpi!
Kennex!visszatérve a castrol r1-re!én egyik motoros boltból veszem,ahová olaszból hozzák és így 3000 ft!szerintem égész jó!
megrendeltem a hondából a kipu tömítést...melyik részét küldik?
amit a hengerhez hozzácsavarozol kis kiálló dudort?
Úgy tudom, hogy nem. Csak épp kötelezhetett volna, hogy az intézkedés helyszínéről a motort tréleren, teherautón, futón, akárhogy vidd haza, ilyen szempontból szinte jól is jártál. Ugyanis csak a kerékpárt és segédmotort toló a gyalogos, a nagymotornak még a tolásához is jogsi és papírok kellenek.
Elvileg akár ilyenben is tudok amúgy segíteni, de ennek utána kell járnom.
engem már büntiztek meg egy endúróval közúton,és azt mondta a közeg,hogy ha nem tudtam volna igazolni egy adásvételivel a motor eredetét akkor még a motort is lefoglata volna. Így csak elvette a gyújtáskabelem,én meg tolhattam csizmában vagy 3 kilométert....bár nem tudom,hogy elvehette e volna ?
Zoli, a lényeg benne van, ennél bővebben nem írtam le sehova.
Tudok segíteni?
Keme,ha nincs kedved még1x leírni,akkor annyit mond csak,hogy kb.mikori hsz. volt ez?

Engem érdekel!
Banditx, uj henger van a te motorodon, alapméretes gyári nikasilos henger és bent a gyári alapos dugó, nincs ott semmilyen karc a hengeren, amig ilyen kompreszió van benne és enyire erős a blokk addig nem kell aggódnod, ez a hengerszett világ életébe 1:30 keverékkel volt használva a szürő meg rendszeresen mosva, semmi homok nem ment be, szóval nyugodtan aludhatsz az a henger hibátlan, max vmi csillanást láttál. Ha kérdésed van nyugodtan tőlem....
Hello mindenkinek!
Husgy ha erre jársz a képek!
új mitas gumit c18-19col hátsó 21 col előre az meg c 19

de mond miet tudsz mennyiért
jóéjt
Ásítozok mint állat, búcsút intek, ledöglök a TV elé, aztán szerintem kell vagy 10 perc és se kép-se hang! Sziasztok!
Ma előbányásztam a nagy bordó tehenet a középső szobából, 4-5-ödik indításra kezdett röfögni, majd mentem vele egy 40-50 km-t, hát szuper volt, szinte újra kellett tanulnom a kanyarvételt aszfalton

Ja, és minden motoros széles vigyorral integetett
Igen,igen endurócrossba, csak beleolvastam, mert oda (is) szoktatok képeket feltenni. Csak emiatt! ...de tényleg ott olvastam
Ide? Azt hittem az Endurocrossba. Mindegy.
Kitömtem a légszűrőház kopoltyúit belülről, duplára hajtott légszűrőszivaccsal. Szerintem jó lett, de hát a puding próbája is az evés...
...olvastam, korábban is írtad!
Hm. Csak egy tipp: Gyorshajtás, ittas vezetés, baleset, túlsúlyos fuvar esetén szóljatok nekem. Ja, és a rendőrnek se mondani, se aláírni semmit se.