Sziasztok lenne egy kérdésem miben különbözik a Honda Cr 80 a Honda Mtx 80-tól!Ha valaki tud valamit akkor írjon. Fontos lenne.Vagy ha valaki tudna rezonátort tervezni akkor lehet hogy érdekelne!
mégegyszer leírom,engem is Matyi küldött oda a gyári réz tömitéssel mert ott tudnak ilyen RÉZ tömitést csinálni(Matyinak is réz tömitést csináltak)csak Lámák voltak és nem OLYAN tömítést csináltak mint amit adtam!Matyi szerelte össze a motort és mondta hogy bele ne tegyük.Szóval Matyinak se volt jó .Visszamentem és mondtam a faszinak,ő erre mondta hogy lehet nem írta rá a papírra hogy réz legyen meg mellesleg hogy ugyanolyan vastag legyen.remélem így már érthető
szia,azért mert a réz kb 0.4 mm a klingerit meg majd 2mm és nem lesz jó a sűrités,ezt nem én találtam ki,Matyi mondta de tök logikus ha valami gyárilag 0.4mm az helyett nem jó egy 5 ször nagyobb más anyagú tömités.
Sziasztok! Te Kakukk! Áruld már el, hogy miért nem jó a CR-be az, amit sokadikx ide feltett? Tök mindegy hogy réz-e a perem, vagy alu. Ez csak a gyártótól függ (én is hallottam már olyat, hogy a réz jobb) - de mivel jobb? Egyébként meg nekem is olyan anyagból van mint sokadikxnek, csak azt nem szabad elfelejteni, hogy hiába látod mindkét felén hogy "csak klingerit", a közepén (ami nem látszik) is van (a belsejében) alu lemez teljes keresztmetszetében. Szóval szerintem meg tökéletes a CR-be is! ...de ha sok a pénzed?
Egyszer már kérdeztem, hogy az alsó láncvezető görgőnek, hol a helye, akkor megtudtam, hogy a himba rendszer tengelyén, csak azt elfelejtettem, hogy hogyan is van az rögzítve oda. Megnézné valaki akinek aluvzasa van?
Ma csak fotelkrossz van?
Husgyal beszélj mert ő vett kb. 5000Ft-ért. Szerintem annyiért nem éri meg barkácsolni.
Hengerfej:3710
Hengertalp:1490