Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a honda cr 80 as az kb 30 lóerős az mtx meg kb 20 és az enduró ez meg krosz
Az még fontosabb mint a krossz
sajna nem,de azt megmondom hogy sokkal erősebb mint az mtx
jaja,ma nem mentem!Családozok egy kicsit
Csá.

Ma csak fotelkrossz van?
A cr 80 motorjának adatairól nem tudnál írni?
cr krosszmotor,mtx lájtenduró
Sziasztok lenne egy kérdésem miben különbözik a Honda Cr 80 a Honda Mtx 80-tól!Ha valaki tud valamit akkor írjon. Fontos lenne.Vagy ha valaki tudna rezonátort tervezni akkor lehet hogy érdekelne!
Csá

Husgyal beszélj mert ő vett kb. 5000Ft-ért. Szerintem annyiért nem éri meg barkácsolni.
helló nincs valakinek 1 eladó honda cr 125 rezó,
szia,hol vetted a tömítést?
mégegyszer leírom,engem is Matyi küldött oda a gyári réz tömitéssel mert ott tudnak ilyen RÉZ tömitést csinálni(Matyinak is réz tömitést csináltak)csak Lámák voltak és nem OLYAN tömítést csináltak mint amit adtam!Matyi szerelte össze a motort és mondta hogy bele ne tegyük.Szóval Matyinak se volt jó .Visszamentem és mondtam a faszinak,ő erre mondta hogy lehet nem írta rá a papírra hogy réz legyen meg mellesleg hogy ugyanolyan vastag legyen.remélem így már érthető
ja és nem a peremről van szó,hanem az egész tömítés anyagáról!az egész réz!
szia,azért mert a réz kb 0.4 mm a klingerit meg majd 2mm és nem lesz jó a sűrités,ezt nem én találtam ki,Matyi mondta de tök logikus ha valami gyárilag 0.4mm az helyett nem jó egy 5 ször nagyobb más anyagú tömités.
Helló! Csinált már valaki kompreszio mérőt? motor szelepel a végén gondoltam jó lenne!? Tanács?
Még csak eztán fogunk kimenni, de megígérte, úgy hogy írok este!
Én most vettem gyári hengerfej meg hengertalp tömítést.
Hengerfej:3710
Hengertalp:1490
Már mentél a sárkánnyal? Vagy csak beinditottad? Este részletes beszámolót, kiváncsi vagyok!
Na, nem sokára ebéd, aztán mi is húzunk ki a pályára próbázni! Majd este élményt cserélünk!
Sziasztok! Te Kakukk! Áruld már el, hogy miért nem jó a CR-be az, amit sokadikx ide feltett? Tök mindegy hogy réz-e a perem, vagy alu. Ez csak a gyártótól függ (én is hallottam már olyat, hogy a réz jobb) - de mivel jobb? Egyébként meg nekem is olyan anyagból van mint sokadikxnek, csak azt nem szabad elfelejteni, hogy hiába látod mindkét felén hogy "csak klingerit", a közepén (ami nem látszik) is van (a belsejében) alu lemez teljes keresztmetszetében. Szóval szerintem meg tökéletes a CR-be is! ...de ha sok a pénzed?
Mielőtt szétszeded a gépet cserélj valakivel hűtősapkát, hátha az engedi el a nyomást.
A himbarendszer egyik tengelyének a végén van egy menetes furat. Oda kell csavarral rögzíteni. Ha jól emlékszem.
Már rájöttem közben, hogy fordítva van bedugva a tengely, és a másik oldalán van rajta a furat. Probléma megoldva.
sztem a vázon lesz a helye a lábtartó mögött-alatt van egy menetes rész na oda kell rögziteni! legalábbis a crf 450-en ugy van!
Egyszer már kérdeztem, hogy az alsó láncvezető görgőnek, hol a helye, akkor megtudtam, hogy a himba rendszer tengelyén, csak azt elfelejtettem, hogy hogyan is van az rögzítve oda. Megnézné valaki akinek aluvzasa van?