köszönöm a segítséget!
ma akkor azt csinálom,hogy a hűtő túlfolyójára akasztok valami tartályt,mert ugye ha hengerfejes akkor forralnia kéne a vizet?!
nemigaz?
viszont van a másik dolog,hogy valahova álló helyzetben is eltünik a vizem!
az olajam nem vizes.más ötlet?
Matlé is tölök vette a CR-hez a tömítést és neki is jó volt.
Hogy mennyi idő alatt van kész? Van rá esély hogy van raktáron nekik, de ha nincs akkor változó, attól függ mennyi melójuk, van. MINDENKÉP VIDD EL A RÉGIT, MIVEL TIPUS ALAPJÁN NEM TUDJÁK MILYEN KELL HOZZÁ.
hali!
én 125ös cr-hez vettem gyárit. nem vmi olcsó, de nekem a honda szervizben nem tudtak külön csak hengerfej tömítést hozni, hanem egy csomagban volt a hengerhez tartozó összes tömítés (persze erről előre nem szóltak) és ez a csomag volt 6000 Ft
mihez kell?velem akkora lámák voltak a lámánál,beadtam a gyárit mondtam hogy ilyet kérek,erre 1hét mulva adtak klingeritet! Most meg nem is találom a gyárit hogy csináljanak rendeset
ma akkor azt csinálom,hogy a hűtő túlfolyójára akasztok valami tartályt,mert ugye ha hengerfejes akkor forralnia kéne a vizet?!
nemigaz?
viszont van a másik dolog,hogy valahova álló helyzetben is eltünik a vizem!
az olajam nem vizes.más ötlet?
Hogy mennyi idő alatt van kész? Van rá esély hogy van raktáron nekik, de ha nincs akkor változó, attól függ mennyi melójuk, van. MINDENKÉP VIDD EL A RÉGIT, MIVEL TIPUS ALAPJÁN NEM TUDJÁK MILYEN KELL HOZZÁ.
én 125ös cr-hez vettem gyárit. nem vmi olcsó, de nekem a honda szervizben nem tudtak külön csak hengerfej tömítést hozni, hanem egy csomagban volt a hengerhez tartozó összes tömítés (persze erről előre nem szóltak) és ez a csomag volt 6000 Ft
mindenképpen kell a régi?
mennyibe kerül a gyári?
ugyanolyan fém cucc lesz?