Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vizapumpánál ki tud folyni úgy, hogy az olajba még ne kerüljön bele. A vízpumpa alján van egy luk, nézd meg nem-e ott szivárog.
köszönöm a segítséget!
ma akkor azt csinálom,hogy a hűtő túlfolyójára akasztok valami tartályt,mert ugye ha hengerfejes akkor forralnia kéne a vizet?!
nemigaz?
viszont van a másik dolog,hogy valahova álló helyzetben is eltünik a vizem!
az olajam nem vizes.más ötlet?
Köszönet még Matlé papájának is hogy beszkennelte.
nagyon vigyázzatok a kipuff kiégetéssel
Na igen
Matlé is tölök vette a CR-hez a tömítést és neki is jó volt.
Hogy mennyi idő alatt van kész? Van rá esély hogy van raktáron nekik, de ha nincs akkor változó, attól függ mennyi melójuk, van. MINDENKÉP VIDD EL A RÉGIT, MIVEL TIPUS ALAPJÁN NEM TUDJÁK MILYEN KELL HOZZÁ.
szia!otthon vagy?
köszönet még fateromnak,aki drága nyugdíjas perceit arra szánta hogy be szkennelje a hynes könyvet ha ő nem lett volna . . . . .
de nem is gyári volt hanem prox, bár sztem lényegtelen...
hali!
én 125ös cr-hez vettem gyárit. nem vmi olcsó, de nekem a honda szervizben nem tudtak külön csak hengerfej tömítést hozni, hanem egy csomagban volt a hengerhez tartozó összes tömítés (persze erről előre nem szóltak) és ez a csomag volt 6000 Ft
nyári mókám
és mennyi idő alatt lesz kész?
mindenképpen kell a régi?
mennyibe kerül a gyári?
tudom!de nekem is ebböl az anyagból csinálták,ez nem jó a cr-be
Ezt csinálták, ez már az amit megvettem
Meló ügyben kedden, motorozni nem tudom sajna
de réz kelllllllllllllllll
ugyanilyet adtak
ha a szájukba rágod akkor igen
Ez 700 Ft volt
cső,mikor hjársz felénk?
mennyi idő alatt csinálják meg kb?
ugyanolyan fém cucc lesz?
800ft és 1600ft között van
oké!
mihez kell?velem akkora lámák voltak a lámánál,beadtam a gyárit mondtam hogy ilyet kérek,erre 1hét mulva adtak klingeritet! Most meg nem is találom a gyárit hogy csináljanak rendeset
ha felhívod őket és rendelsz tőlük ird már meg hogy mennyi volt a tömítés . PLEASE