Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézőként érdekelne! mikor van megrendezve kb?
15490.- Ft
tudsz élni vazze
Én nem voltam de felvettem kazettára és ha megnézem olyan mintha ott lettem volna Varga ákos féle felvétel
me mennyi a normál ára a c18 nak ?
Ezbergi Rodeón volt már valaki?
köszi
Nem tudom! Hívd fel!
postáznak is ?
hát de nekem c18 kell gecó
durca hely holnap felhivom
Csepelen az ipar területen!
A dézsa utcába gu-ma-ker neten meg tudod nézni
mondtammáááááá
akkor most hol lehet venni gumit olcson ahol nem utolso darabok vannak ?
gúd nájt evribádi!
Skacok, elteszem magam holnapra, további jó fórumozást, majd reggel visszaolvasok! Jó éjt! Szevasztok!
Pá mindenkinek! Muszáj lépnem mert már nincs 5 órám sem a vekker csörgéséig.
jah...csak párja nem volt éppen előre...rendelésre tudta volna hozni az elsőt 8950 pénzé...
A légszűrőm felülete kb. 1mm vastagon homokkal van beszórva, de nem vészes. Elég trükkösen meg a levegő oda a 2003-ason, de amit mondasz, az jó ötlet. Pelenka, géz, kávéfilter, bármi...nem hülyeség.
Jó árba vetted a gumit nagyon mákod volt!
Csaó
Keme! Nektek nem vágta tele sárral a légszűrőházat a nyársapáti pálya? Na jó, nem fullra, de nekem pl. állt az aljában, meg a szivacson is volt. Azon gondolkodtam, hogy biztosan nem hagyom így nyitva a légszűrőház "kopoltyúit", asszem teszek mögé plusz légszűrőszivacsot. Ráadásul ugye m,ost még por sem volt, mégis mikor takarítottam a légszűrőt, tiszta por volt minden a karbihoz átvezető járatban. Ez így nem fasza! Új dugó, új henger, és port eszik. Ez a legszemetebb, ami koptatja a hengert!
Akkor elő veszem a szép sárga védőszemüvegemet a kocsiból és rábiggyesztem az orrom hegyére.
Helló mindenki!