Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, úgy tűnik, hogy kivonszoljuk oda, ahol veletek kint voltunk, meg kijön Viki is, kiviszem az ő motorját is (a kicsi még nem nyilatkozott). Legszivesebben még odáig se mennék ki, mert tőlünk 300 m-re már földút is van, csak állandóan itt dekkolnak a zsaruk, büntetést meg végképp nincs kedvem fizetni.
Ezen kell majd egy kicsit többen használni a hátsó féket..
Hol próbálod ki a naaagy szent vödört? Ott, kecsón?
Nem tudom.. ennyi várakozás után hogy bírnám megállni, hogy ne zargassam meg, hogy jó-e.
...me csak vasárnap délutánra tudtam futót szerezni.
Kösz az olaj-infókat.
Vasárnap lesz, ha nem esik. Tömítettem azzal a szutymákkal a kipu-könyököt és a teljes száradáshoz kell neki a 24 óra. Nem akarom megkockáztatni, hogy kinyomja, ha nincs megkötve, utána bonthatok le megin mindent róla. Mivel a papír szerint nagy nyomásállósága is lenne a "kenyőcsnek", inkább megvárom, míg megköt rendesen.
Csak 1 rövidke, amíg Szekszárdon letesztelem, full más mint a 4T.... de mocskosul megy és nagyon jó állapotban van, majd remélhetőleg holnap nem esik az eső és akkor haza se megyek csak enni meg benzinért
Nem tudjátok-e véletlenül hogy lehet-e kapni külön a kuplungkosarat meghajtó fogaskerék mögötti perselyt (távtartó),
ami a főtengelyen található?

köszi válaszotokat erre a fárasztó kérdésre
Volt ma próba?
Váltó: Castrol 4t Actevo
Benya: Repsol 2T full syntetic 1:20
Dehogy. Csak ahhoz nincs User Manualom, de szerintem tuti 1:32.
Nekem is van egy kawám ....a 3 honda mellett...
Kiléptem a Honda körökből, és egyik nagy álmomat egy 2001es Yamaha YZ250-t vettem , azért remélem nem utáltok ki a fórumból
10W40 Fuchs Titan,
a keverék meg évjárattól függ, mikori a vas? az 1:30-assal nem tévedhetsz nagyot, én Castrol Power Racing 1 2T-t használok.
motorex, 40esre
Na én meg váltottam 250 2T-re
Egy kis helpet kérnék a szakértőktől: milyen hajtóműolajat, keverékolajat használtok, hányasra keveritek?
Megvan, köszi!

Hpi44!
koyo c3 2500-3000 körül van darabja.
Szevasz Nautilus! Olvass mailt!
Helló mindenkinek!
Főtengely csapágy milyen áron lehet kapni, persze nem mocis bolban...

köszi!
mennyire ?:D
egyelőre a kérdést passzolom csak...de holnap előbányászom, és lefényképezem. Ne számíts kivasalt diadalmenetre, szerintem eléggé viseletes lehet.
Képet tudnál passzolni?
Asszem nekem van valami ilyesmi, de hogy milyen állapotban...
Szeva.Valaki tud szerezni 1993-as CR125-re matricát?Csak a tankra kellene.Köszi
Az jó!