Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva kakukk!

Cr összeállt?
hétvégén lesz csapatás?
Robgo itt a masina!boccs hogy nem cr
Kakukk!Azt nézd meg hogy a kapcsolódon lévő 2 saruról nem csúszott-e le a vezeték!Nekem is lecsúszott összébb nyomtam a sarut,és úgy tettem vissza!Ettől függetlenül előfordulhat!Legalább fél tank benzint kijárattam belőle,és kb 10-szer inditottam el,és állítottam le!Hol lessz a hétvégén a dagonya?Ha a közelbe lesztek elszaladok,és megnézem!
...gondolom szépen ketyeg? ...én nem is tudom ám, hogy miért állt le Nyársapáton? Mi történt vele akkor?
Valóban így van, ahogy mondod. Most már csak a CDI lehet problémás, más nem! Minden többi gyújtásalkatrész mért paraméterei benne vannak a gyári tűrésekben. Újak a főtengelyszimeringek, így még az sem lehet, hogy bezabálja a váltóolajat, vagy falsot szív és elveszne a kompresszió. ...de örülnék, ha jó lenne!
neked,hogy indult?kész a cr
neeeeeeeeem,ma rángatam mint buzi a faszát,el is fáradtam.lehet megint eldugult
Most szivatsz ugye?!
a telefonban

egyébként ha jól emlékszem Ő C18-C19 vett + tömlőket 21 Ropiért.
Igyexem!
télleg,sokat volt ferdén.lehet azért?vagy csak béna vagyok
Csak vigyázz az anyagra...nehogy lekapcsoljanak
te és itt hol vannak árak
?
Azt nem hiszem el!
Én bonyolítom a manővert!Hívjatok nyugodtan "Szállító"-nak!
szia képzel nem indul a fűrész
szeasz!
talán a repedésben megbújt még pár paci
Csirkés ajánlotta: http://www.gumaker.hu/mitcross...
itt vannak jó árban!
Sziasztok!Sőt!Ha megjegyezhetem:dugócsere előtt jobban ment mint utána!
pécsi endúróbolt...de ez az utolsó darab volt.Sajna nem volt párja elsőben...de az még bírja nálam
de legalább nyugodt vagy,hogy nem reped tovább a dugód,és azt a hibaforrást kizártad.Igaz kicsit húzósan. Igazából józan ésszel gondolkodva nem sok hibalehetőség maradt már...és ez mindenképpen bíztató
mennyiért tudsz mitas gumit ? c18 nak mi az első mitája ?
Csávesz! Most már óvatosan nyilatkozgatok, nem iszom előre a maci bőrére! Nyugtával fogom csak dícsérni a napot, minden esetre a bíztató előjelek megvannak. Mondjuk reménykedtem a dugó csere után is, hogy azért nem ment, ...hát nem jött be! Úgy hogy először a próba, aztán majd nyilatkozom. ...titkon azért reménykedek
kell nekem is hol vetted ?
vadi új,piros csíkost..