Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs valakinek egy eladó 2T 250es krosszmotorja?
Bocs csak tájékozódok mert van egy hengerem ami agyon van tuningolva és honoltatni szeretném! de a nikasil én úgy tudom csak egy bevonat és honolásnál ez meg semmisül! Ez igaz?
Honda gyárba!figyu ez a henger csak hónoltatva lett és kapott új dugószettet,ez a gyári henger!
Nikasilt hol csinálták?
hali,simán nikasilos!
Hali! Simán furt henger vagy nikosiles?
mai nap
hááát,még nem tudom
Na, egy jó hír...akkor vasárnap Bugyizunk?
hali,kész a CR!Köszi Matlé!
Nagyon kedves, köszi!
Most 7végén az általam kreált megoldással fogok menni, ha már beletömtem a gyapotot, meg rákentem az FBS-t, de vasárnap este szétkapom, és hétfőn elvileg az árpád úti Kipufogóklinika megcsinálja itt Budán.
Ha nem boldogulnak vele, azért számítok rátok is
Én 9.én rendeltem meg a válókart és ma adták fel. Szóval majdnem 1 hónap kellet nekik.

Összeraktam ma a házilag készült végdobot!
Hello! Valakinek ?
basszameg...hány nap kell az Universalmotornak,hogy kiküldje a csomagot? Ma már szerelni akartam,de csomag még mindig sehol
Husgy...este megyek a garázsba akkor lefényképezem.Először nézd meg aztán dönts.Árban meg1ezünk! Csak akkor nekem is kell gyorsban vennem 1et.
Szia!
Nekünk van komoly kipus szakink, akár tuningrendszert, vagy csak dobot, de perforált csövet is tudunk adni. Ha elküldöd a hátsó dobot, meg tudjuk csinálni is. Ha perforált csövet akarsz, mond a méreteket és megcsináljuk.
Hello mki!
Nem kétlem,hogy babra munka,és még1x köszi.
Tehát enyém lesz a legjobb darab!
Először gázlámpával (minisüsü) melegítgettem, az nagyon karcsú volt, utána öntöttem bele benzint és meggyújtottam. Ezt vagy háromszor. Sercegett benne az olaj, mint a tepsiben, és okádta a füstöt.
mondjuk ez is szép darabnak tűnik, de nem tudom mennyit akarsz szánni rá:
http://www.hasznaltauto.hu/2788941_honda_cr250_200
4
hali!
ez a honda legfeljebb '99-es, de attól még nem rossz
régen volt egy 94es kdx-em, azzal sok gond volt, szóval kawát én már semmiképp nem vennék. suzukim még nem volt.
Ebben teljesen igazad van . Nem gondoltam ebbe bele. Most értem haza, akkor leolvasom vmi számot a kariról aztán lesz ami lesz, aztán vissza suliba...
molnarzo, részemről mehet az üzlet csimma ügyben, mert megpróbáltam a 42-est és tökéletes, ha képet raksz fel és jó utánna megbeszéljük a részleteket!
Csaó

Mivel és hogyan csináltátok a kiégetést?
Heló mindenkinek! Köszönöm mégegyszer a korrekt és pontos infót! Keme neked is!) Sajnos innen látszik, hogy öregszem! Majd ma lesz a napja, hogy rápróbálom a CDI-t, mert tegnap mindenféleképpen be akartam fejezni Molnarzo-nak a motoremelő/tartó bakot. Nem egy nagyon bonyolult szerkezet az, ránézésre meg pláne! ...csak szarakodás van vele, mert a heggesztés ugye "húzza a vasat", meg sokszor nem lehet rögzíteni a heggesztendő darabokat, ilyenkor egy kézzel fog, pajzs nélkül pöttyint, de nem fog ívet, meg elmozdul a munkadarab,...gondolom nem kell bemutatni. (Molnarzo! Ezt nem neked szánom, meg nem is panasz! Ezek csak tények! ) Az a lényeg, hogy elég sok időt elbabrál vele az ember, ha azt akarja hogy "sufnis" emelő létére megállja a helyét. De ami a lényeg: frankó lett! (eddig ez sikerült a legjobban). Szóval CDI-próba ma, de szerintem csak álló helyben, mert szakad az eső. Írok majd este, hogy beindult-e? Remélem a hét végén lesz valami eső-szünet, és akkor ki tudom próbálni, de azt is megírom majd. Na leléceltem, sziasztok!
kihalt a fórum , mindenki dolgozik ? ? ?