Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uj gumit vetél ?
ujjat ?
Hali Csirkés, nem zargattalak telefonon,mert kaptam 6200é egy Mitas C18ast. De azért köszi
ja...másodszor meg gratula,hogy volt okod örömködni és a fél literes hangja zargatta a szomszédokat. Bízom benne,hogy előjön most a mocidból az állat!
Husgy: béna voltam,és nem töltöttem fel az akkut a digi fényképezőbe.Csináltam ugyan képet egy V3al,de az annyira szar,hogy az se látszik a képen,hogy aza tárgy egy csizma

holnap tesó,ha nem késő
Háj Tom
basszus ez már szinte gyári ,baromi jó lett,és nagyon köszi még1x! Frankó figura vagy,és gyors mint állat!

Fogaskerék-kilincsmű páros is készülőben.Kilincsműt kell még fogazni,aztán megy Bajára hőkezelésre.Valamit viszont elkúrtam....nem volt nálam a tengely, és nem tudtam pontossan megmérni a bordázást a furatban...de majd valamit kieszelek!Ha kész küldöm én is! Ha már nem bírja a mostani berugómechanikád akkor kicseréled és meglátjuk milyen lett. Bízom benne,hogy a 250esé is hasonló.
Na megyek pancsi, majd később visszanézek még.
Még egy dolog: olyan érzés, mint ha könnyedébben járna a motor (pedig mondjuk előtte se szorult, vagy ilyesmi). Nem járattam annyit, hogy felmelegedjen üzemi hőmérsékletre, ezért a gézmarkolatot sem csavargattam nagyon, de mégis olyan érzésem van, mint ha jobban reagálna, mint előtte.
amúgy már félig be vagyok nyomva, mert megyünk bulizni, de most rákattantam a fórumozásra, mert jó a társaság!
csak így tovább!
úúú! na ez a cr nagyon jó, ilyenem volt a mostani előtt. nagyon szerettem! csak elb@asztam, mert nem cseréltem dugót időben, de sztem még mindig az lenne...
nem rosszak. de ha ilyen fórumban érdeklődsz, sztem mindenki ezt mondja hogy hondát vagyél
haverom mondta mindig: NEM BAJ HA RONDA, DE HONDA!
Viszont ők elég sármosak:
http://www.hasznaltauto.hu/2515298_yamaha_yz250_2001

http://www.hasznaltauto.hu/2513061_suzuki_rm_2003
Valaki nem tudna marni berúgókarhoz ricnit, amit aztán fel tudnék hegeszteni a meglévő karomra?
fasza lett
Szeva Zotya! ...most már van neked is! Frankón működik! Majd a csúszószárakat vékonyan kend be zsírral, én szándékosan nem tettem, hogy ne legyen összedzsuvázva minden a szállításnál! Öcsémmel konzultálok, meg fogjuk oldani a szállítást, nem akarom postára adni, mert akkor szerintem több lesz a költség, mint maga az emelő. (Szándékosan nem emeltem meg vele motort, szüzen kapod!) Aztán ha odaért, akkor nyomíts majd egy képet, ahol rajta parkol a "nagyerős"!
Matlé! Végül is amit adtál alkatrészeket, abból az alaplapra felszerelt kisebbik tekercset használtam csak, ill a CDI most, amit Keme küldött. Megnéztem a Haynes-könyvet, a '88-as 125-ös CR gyújtásalkatrészeinek a paraméterei is majdnem megegyeznek a '86-os 500-aséval (mindkét alaplapi tekercs ellenállása ugyanaz, jelfogó ellenállása ugyanaz, a trafó szekunder-köri ellenállása viszont nem teljesen egyezik, így fenthagytam az enyémet, de jónak tűnik így is - a két évjárat és típus közül a 125-é nagyobb ellenállású).
Hellóóóó Emberek! 10 perce volt indításpróba az új CDI-vel ! Indul, mint állat! Egyenlőre csak állóhelyi próba volt, így is előtte felkészítettem a szomszédot. Biztosan jobb lesz mint volt, elsőre annyi különbséget vettem észre, hogy lett alapjárat is (korábban nem volt, hiába tekergettem a szivatót). Ideiglenesen tákolgattam csak össze, a CDI sincs a helyén, csak egy gyorskötözővel odahúztam a vázhoz. Holnap lebontom az egészet, szigetelem a gyújtásfedelet is gumiámmal, mert bejutott a sár Nyársapáton. A kipu-tömítés kiégett, ott is kifúj, veszek valami pasztát, mert az "O"-gyűrű nem bírja (tudom, hogy van több színben is valami 1200 C-os paszta, majd keresek valami autós boltban. Kurva eső esik egész nap, megint dagvány lesz (van), így nagy kiruccanást a hét végére nem tervezünk, esetleg itt helyben valahol (mondjuk cross-pálya). Nagyon kíváncsi vagyok mit mutat a gép?
én győri vagyok és a jelenlegi motorom gyöngyösről való. magyarországon nincs távolság
Ja csak elkelt de fennvan 590e-ért
nem,a nikasil0.valahány mili,a hónolás meg ezredek!én ezt hallottam.a csávó is aki csinálta látta hogy nikasilos és szerintem neki sem állt volna szétb@szni.sőt többször is lehet hónoltatni!persze ha van még rajta nikasil
Tegnap belinkeltem az rm nem nézted meg?
Jó is! Csak ne az ország másik felébe lenne