Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem! Neken 42-es a lábam, akkor ezt azt jelenti, hogy a 42-es csizma nem jó? Érdekelne a dolog egyébként! A kép tökéletes lesz holnap is! Köszi.
Köszi szépen energieeee
Keme neked is köszi
csak dugó + gyűrűt cserélsz vagy ilyenkor kell mást is? Csapágyak,szimeringek,tömítések?
Ha sikerül összerakni, szólj és összefutunk.
Majd lehet kérek pár tanácsot személyesen is, kezdő vagyok még ebben a témában.
haligali

Fekete JeB's, amerikai. 4 csatos,42es méret,de inkább 41es lábra való,sérülésmentes.1 éve vettem.Képet sajna csak holnap.
14-15Ezer
na, lementem a garázsba szemrevételezni a számokat, hát elszomorító.
A motorból az a kis plakett ki van feszítve, a szegecsek látszanak, meg az hogy kivette vki.
A vázon pedig nincs semmi szám. Levettem a rajttáblát, szép fehér alatta, de semmi szám nincs.
Miért csinálnak ilyet az emberek?
Vmi más ötlet az azonosításra?
Hali molnarzo! Mennyire tartod a csizmát és milyen? Méret-márka érdkelne főként!
jah, egyébként ha kell vkinek, nekem megvan a 2002-2003as 250 cr service manualja pdf formátumban (90 mega), esetleg a 2001esé is, de az spanyolul:D
aha, tudom. már rendeltem tőlük, csak most ebben a nagy válságban sokat számít az a 6 ezer ft + postaköltség
viszont a pinknél,másnapra megjön a cucc,amit előző nap rendelsz
aha, dugót cserélek bajmegelőzés céljából.
pinkmotorstól vagy a real motortól (biztos tudod hol van győrben) szoktam rendelni.
mivel faterom kamatmentes hitelt adok a dugóra fizetésnapig, ezért ma már meg is rendeltem:D
most a realból jön a cucc, mert 30 ezret mondtak a wössner dugóra, ami a pinkmotorsnál 36 lett volna. szóval lehet mégis lesz motorozás 7végén ha megjön az alkatrész, akkor viszont majd dobok egy e-mailt.
Köszi srácok, kicsit később lemegyek és megpróbálom beazonosítani a számokat pontosan...
Ja és az alvázszám előtt kéne 2 betűnek is lenni.
94-nél RM
95 SM
96 TM
majd lefutok a garázsba, megnézem...
Motorszámnak ez kevés amit beirtál! Kell egy alubilétának lennie ott még, na az azon lévő számokat ird be! Akkor tudok segiteni!
Tudok mondani motor és alvázszámot, bár vételkor nem ellenőriztük le a motoron:
Alvázszám: HMXME03-2404094
Motorszám: ME03E
http://www.motorera.com/honda/...
Itt be lehet azonosítani kinézet és egyéb paraméterek alapján
De a hátsó rajtszám tábla az csak 94-es
Első ránézésre max 95 ös a gép
itt egy kép róla...
én valamiféle váztáblát kerestem, ami mondjuk szegecselve van, mint az autóknál.
Tuti lett már átkenve, azért nem látszik.
Azért köszi.
Valahol olvastam hogy a felnikbe is be van ütve a gyártási év de azt sem találtam meg....
Mindegy.
dugót cserélsz a gépen?
Honnan szerzed be az alkatrészeket?
Ha leközelebb mennétek szólj, vagy dobj egy emailt, veletek tartanék...
A kormány oszlopon szokik lenni, de ha volt már átfestve akkor nehéz megtalálni.
alvázszámnak elvileg hol kellene lennie egy 96-os cr-en? Én a rajttábla mögött kerestem, de az enyémen ott nincs semmi...
Nem tudom, hogy van e különbség. De az első telót kivéve 91-esnek tűnik a tiéd
faszé nem vagyok motorközelben