csak dugó + gyűrűt cserélsz vagy ilyenkor kell mást is? Csapágyak,szimeringek,tömítések?
Ha sikerül összerakni, szólj és összefutunk.
Majd lehet kérek pár tanácsot személyesen is, kezdő vagyok még ebben a témában.
na, lementem a garázsba szemrevételezni a számokat, hát elszomorító.
A motorból az a kis plakett ki van feszítve, a szegecsek látszanak, meg az hogy kivette vki.
A vázon pedig nincs semmi szám. Levettem a rajttáblát, szép fehér alatta, de semmi szám nincs.
Miért csinálnak ilyet az emberek?
Vmi más ötlet az azonosításra?
aha, dugót cserélek bajmegelőzés céljából.
pinkmotorstól vagy a real motortól (biztos tudod hol van győrben) szoktam rendelni.
mivel faterom kamatmentes hitelt adok a dugóra fizetésnapig, ezért ma már meg is rendeltem:D
most a realból jön a cucc, mert 30 ezret mondtak a wössner dugóra, ami a pinkmotorsnál 36 lett volna. szóval lehet mégis lesz motorozás 7végén ha megjön az alkatrész, akkor viszont majd dobok egy e-mailt.
én valamiféle váztáblát kerestem, ami mondjuk szegecselve van, mint az autóknál.
Tuti lett már átkenve, azért nem látszik.
Azért köszi.
Valahol olvastam hogy a felnikbe is be van ütve a gyártási év de azt sem találtam meg....
Mindegy.
Keme neked is köszi
Ha sikerül összerakni, szólj és összefutunk.
Majd lehet kérek pár tanácsot személyesen is, kezdő vagyok még ebben a témában.
Fekete JeB's, amerikai. 4 csatos,42es méret,de inkább 41es lábra való,sérülésmentes.1 éve vettem.Képet sajna csak holnap.
14-15Ezer
A motorból az a kis plakett ki van feszítve, a szegecsek látszanak, meg az hogy kivette vki.
A vázon pedig nincs semmi szám. Levettem a rajttáblát, szép fehér alatta, de semmi szám nincs.
Miért csinálnak ilyet az emberek?
Vmi más ötlet az azonosításra?
pinkmotorstól vagy a real motortól (biztos tudod hol van győrben) szoktam rendelni.
mivel faterom kamatmentes hitelt adok a dugóra fizetésnapig, ezért ma már meg is rendeltem:D
most a realból jön a cucc, mert 30 ezret mondtak a wössner dugóra, ami a pinkmotorsnál 36 lett volna. szóval lehet mégis lesz motorozás 7végén ha megjön az alkatrész, akkor viszont majd dobok egy e-mailt.
94-nél RM
95 SM
96 TM
Alvázszám: HMXME03-2404094
Motorszám: ME03E
Itt be lehet azonosítani kinézet és egyéb paraméterek alapján
Tuti lett már átkenve, azért nem látszik.
Azért köszi.
Valahol olvastam hogy a felnikbe is be van ütve a gyártási év de azt sem találtam meg....
Mindegy.
Honnan szerzed be az alkatrészeket?
Ha leközelebb mennétek szólj, vagy dobj egy emailt, veletek tartanék...