szia elmerik,csak ha elkeverik akkor az ajánlott szelvénnyel bemész a legközelebbi postára és elindítasz egy "tudakozványt". Aztán kb 2-3 hét múlva levélben reagál rá a posta és utánna ha egyáltalán nem kerül elő,akkor a feladási díj 15szörösét térítik neked. Vagyis bocs,a feladónak. Amúgy nem akarok beleszólni,csak jót akarok...
én nem köpködök senkit csak meg voltam rökönyödve de ezek szerint nem én voltam az értetlen,hanem te beszéltél véletlenül félre elnézést a matlétól mielőtt leb@szna egyszer találkozok vele azt majd így járok e na eltipegtem dógozni,szijasztok
Sziasztok! Heló Keme! Most beszéltem Matléval telefonon, azt mondja, hogy ami nálad van dobozka, annak a többi részét hagyta itt nálam vasárnap és hogy együtt azok rendesen működtek. Azt mondta beszéljek veled, hogy el tudod-e juttatni hozzám valahogy? Esetleg posta? Ha ajánlott levélként adod fel (Nem csomag!), akkor pár 100 ft, amit természetesen a legközelebbi randevú alkalmával visszaadok!
Gondoltam, hogy ha már fizettem azért, hogy szerelhessek, akkor csak átnézem és megzsirozom a hátsó kereket, Attila szerint nem forgott jól. Amúgy tetszett a társaság és a pálya, felesleges lenne elrontani ilyen köpködéssel. Ja, és NEM értek a motorokhoz
Motorozni igen,de szerelni nem vagy 1 órát azt néztem az autóból hogy már a kerék sincs a motorban,gondoltam is:jézusom mi lesz ebből hehe akkor sorry matlé
Nem kell magyarázni, itt vagyok. Nagy gyerek vagyok nekem is mondhatod . Amit Matlé szerelt az a rész tökéletes. Akkor azt hittem, hogy Matlé hagyta ki, hát tévedtem. Azért máskor is kimehetek motorozni, ugye?
Akkor magyarázd meg a motor gazdájának,hogy ne azt mondja másoknak,hogy matlé szerelte a motorját. A teljes történetről meg annyit hogy ezekszerint mindenki összevissza beszél.
Ne haragudj, de én hagytam ki belőle az alkatrészt, mert azt hittem egy hézagoló volt, mivel a váltóm szétcsúszott kicsit amikor kiszedtük. Itt és most mondom, hogy Matlé nagyon korrekt és preciz ember. 2 helyen szereltük a motort, siettünk vele nagyon, ezért kerülette el a figyelmem. Szóval inkább engem szidj.
Én meg láttam azt a motort amit megszerelté. gyönyörű gyerek vagy, nem érsz egy kalapsz szart se. bocs,de ezt nem hagyhattam ki. Legközelebb úgy szereljé,ha előtte megtanulod mit hogy kell csinálni. Vagy egy zacskóba add oda a gazdájának amit kihagytál. pá
A töltőtekercsre rakj 1 diódát, és 1 kondít 1u/400v vagy hasonlót és multiméterrel nézd meg hogy mekkora fesz-re tölti a kondít, amikor rárúgsz és a gyertya legyen betekerve. Ha ez az érték olyan kb160V környékén van akkor a töltő tekercsed nagyon égéseges. Ha megtudod mérni akkor meg spórolhatsz egy csomó rohangálást.
Legtöbbször nem a cdi megy tönkre, hanem a tekercs lesz menetzárlatos szép lassan.
Légyszives ne ítélkezz olyanban, aminek nem tudod a teljes történetét.
Legtöbbször nem a cdi megy tönkre, hanem a tekercs lesz menetzárlatos szép lassan.
http://gerecsemotor.hu/
Vagy itt
http://www.krosszmotorok.hu/