Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, mindig kiakadok rajta, hogy emberek, akik elvileg BARÁTOK, miért beszélnek ott úgy egymással. Ez afféle álca, hogy mekkora istenkirályok, hogy megengedhetik maguknak, hogy így beszéljenek a másikkal.
Pl.:
-Szeeevasz, te szarfaszú ócska buzeráns, hogy basszalak szájba, köcsög stb...
Ez náluk a fékezhetetlen tisztelet, megbecsülés és haverság.
Na mindegy, nem ide tartozik
Zsebkendő gyáram van, ócsón van eladó
Az én apukám erősebb.

Erre való a barátság álcája alatti mocskolódásos Locsifecsi-Pályázós topic.
Nem megijedni kell takonyorrú,de megsúgom abba a másikba is az elején vótam
kezdek megilyedni tőled
lehet neked valami valami más sportot/hobbyt kellett volna választanod ha így megy a fekvő
Fél ember vagyok,mer egykézen 2 újjon nyomom a fekvőt,betegen!jobb kedvemben 1 újjon kismajom,na ezé vagyok félember.
ember ( vagy mi vagy mert a képed alapján még fél embernek se látszol )
szerintem a fórumon simán kérdezhet bárki bármit ebből még idáig ( még meg nem jelentél ) nem volt gond
lehet hogy neked van problémád ezen még nem gondolkodtál ?
AHA
Okosnak,csúfolnak,de TE elég butusnak láccatod magad,vagy ,ha az vagy ammeg nem az én bajom te..................................
már sorry...de te mindig csak kérdezel?
thx úgy lesz
képzeld láttam és van is egy itthon csak mit más " tudatlan " érdeklődök. Nem lehet mindenki olyan okos mint te. De ha zavar akkor nem kérdezek többet. Vagy tudk jobbat ne válaszolj olyanra ami nem tetszik neked.
én megyek aludni. Jó éjt.
És köszi a segitséget.
De ha rányomod a légnyomásmérőt, akkor hirtelen mozdulattal tedd, meg ugyanilyen gyorsan is vedd le (szóval ne találgass, hanem pontosan illeszd a nyomásmérőt), különben azonnal ugrik 1-2 bar!
A gáztartályra gondoltam. Jobb oldalt ülés alatt.
Dabas
Van a kis tartáj és annak az alján található.
A teló gáztartályának az alján.
Motort láttál má valaha?
hol található a hátsó tellón a szelep ? arra csak rá kell nyomni egy légnyomás mérőt és mutatja is hogy mi a helyzet ?
Az nagyon jó lenne.
30 ft bocsi bármelyik papírboltban,vagy bármelyik postán 50Ft a cd méretű boríték!
igen,a henger teljesen szét van bontva,és levan mosogatva,mivel most ért vissza a hüvelyezésből
remélem nem lesz gond a bejáratás alatt
figyu megvan nekem is a CD. A 7en valamelyik nap feltöltöm egy fájl megosztóra és majd felrakom ide a linket róla és akinek kell az elszedi. Ha így megfelel neked ?