Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy ha elkapnak utána én lehetnék a fogó haha ja és csak egy sört kéne fizetnem vagy egy kakaót
Hi

Az volna az igazi ha a yard meg terepmotor versenyző lenne hehe
haha nem baj ha kicsit dühösek hátha nagyobb kedvük lesz a fogocskához
Csiripelték a madarak, hogy a multkor volt arra felé egy kis incidens( ) és kissé bepipultak az urak, azóta eléggé figyelik a környéket
haha a rendőrök sose kapnak el élve. esetleg ha megállok a kocsmába vagy valami-é megáll a technika, de szerencsére nem olyan
helosztok.volt mar valaki acson?alitolag 20milliobol alitottak elo a pajat full mesterseges.
Katonatelep- Kecskemét közt az jó kis környék, de sajnos egyre jobban megszállják a rendőrök úgyhogy vigyázat!
győrből vagy környékéről nincs senki? vagy esetleg vki szokott arra motorozni? esetleg pannonhalma?
katonatelep és kecskemét közt meg lajosmizse felé a föld utakon.
az volna az igazi ha jó födhöz verne mert ha nem akkor takarodika tanyából oszt cr 500 jön helyete akkor 2 tankot megvárok mig kifogy az a biztos utána jöhet a meglepödés remélem keményebb lessz mint volt
Merre felé motorozol?
1.2 tank. 2.negyed óra. 3.semmit. Attól függ mennyire birod, hogy ne rángasd neki . Én is most járatom, de 125-t nehéz nem pörgetni homokban, a 250-et meg úgysem pörgeted, mert hanyattdob. Az arany középút szerintem az 1 tank 1:20as.
jaja kecsói vagyok
Csőváz! Kecskeméti vagy?
amúgy én is most akarom majd rendelni az "új" cr-be a dugót, csak sajnos nincs pénzem (bár ilyenkor kinek van). bár most semmi baja nem volt, csak a gondokat akartam megelőzni egy téli nagyszervízzel.
egyébként ti milyen gyakran zsírozzátok a himbát?
én még anno a 125ös cr-t perselyeztettem, de egy óra finomkodás után már szép óvatosan nyittattam a szelepet rövid időre. nem lett semmi baja.
holnap rendelem meg a mociba a dugót hétvégén indul a járatás reszkes kecskemét haha mostantol cr hangja törimeg az erdök csendjét ki tudja mennyit kell járatni ilyenkor ?
jah...csővázléc mindenkinek
baszki...honvédségi területen fényképeztél?
Köszike
Előre is köszönöm!
Hmmm, ez se rossz ötlet. Oké, még ma este kiírom őket. De készüljetek, rengeteg van.
Szia!
Holnap begyömöszölöm egy buborékos borítékba, és feladom. Kb. csütörtökre ott lesz. 125-ösé, majd meglátjuk, hogy szuperál. Matlé tulajdonát képezi, majd egyezkedjetek, a postaköltség fejében meg túszt cserélünk, én viszem a képeket!
Halihó