az volna az igazi ha jó födhöz verne mert ha nem akkor takarodika tanyából oszt cr 500 jön helyete akkor 2 tankot megvárok mig kifogy az a biztos utána jöhet a meglepödés remélem keményebb lessz mint volt
1.2 tank. 2.negyed óra. 3.semmit. Attól függ mennyire birod, hogy ne rángasd neki . Én is most járatom, de 125-t nehéz nem pörgetni homokban, a 250-et meg úgysem pörgeted, mert hanyattdob. Az arany középút szerintem az 1 tank 1:20as.
amúgy én is most akarom majd rendelni az "új" cr-be a dugót, csak sajnos nincs pénzem (bár ilyenkor kinek van). bár most semmi baja nem volt, csak a gondokat akartam megelőzni egy téli nagyszervízzel.
egyébként ti milyen gyakran zsírozzátok a himbát?
holnap rendelem meg a mociba a dugót hétvégén indul a járatás reszkes kecskemét haha mostantol cr hangja törimeg az erdök csendjét ki tudja mennyit kell járatni ilyenkor ?
Szia!
Holnap begyömöszölöm egy buborékos borítékba, és feladom. Kb. csütörtökre ott lesz. 125-ösé, majd meglátjuk, hogy szuperál. Matlé tulajdonát képezi, majd egyezkedjetek, a postaköltség fejében meg túszt cserélünk, én viszem a képeket!
Az volna az igazi ha a yard meg terepmotor versenyző lenne hehe
egyébként ti milyen gyakran zsírozzátok a himbát?
Holnap begyömöszölöm egy buborékos borítékba, és feladom. Kb. csütörtökre ott lesz. 125-ösé, majd meglátjuk, hogy szuperál. Matlé tulajdonát képezi, majd egyezkedjetek, a postaköltség fejében meg túszt cserélünk, én viszem a képeket!