Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod Husqy, azoknak a kedvéért járok ide én is, akik segítőkészek, akikkel lehet jókat beszélgetni, akiktől lehet tanácsot kérni, akikkel szivesen motorozom együtt és hát ha belefutottam már én is egy, s másba, akkor szivesen megosztom bárkivel. Általában igaz, hogy az embert minősítik a tettei, cselekedetei, és persze a megnyilvánulásai is. Akivel nem szivesen beszélsz, vagy akitől nem szívesen kérsz tanácsot azzal nem kell foglalkozni! ...mint ha itt se lenne!
Szia Zoli! ...folytatva egy kicsit a nosztalgiát... ...boldog békeidők...
Szia Husgy! Azon is gondolkodj el majd, hogy mióta van itt ez a helyzet? Szerintem elég gyorsan rá fogsz jönni!
Üdv! Elkezdtem visszaolvasni a fórumot miután megjöttem melóból és be is irtam a gyertyajelzés témához az előző hozzászólásomat, de miután a végére értem a hozzászólások olvasásának rá kellet jönnöm, hogy kicsit elkalandoztatok másfelé! És sajnos kurva rossz irányba! Eddig mindig visszaolvastam, de ezek után meggondolom-legalábbis ha folytatódni fog a dolog és sztem ezzel nem csak én leszek igy. Elég szar irányba haladnak a dolgok. Sajnos!
Az EG jelölés az irridiumos elektróda! Az EVX a platina elektródás gyertya jelzése! Olajshop.hu-n megtudod rendelni az EG jelzésű gyertyát én is most rendeltem!
Hm...kevés?
De kistáska vagy teeeeeeee élveznéd mi?
kevés vagy te ahhoz. Nyomjál még vagy 200 -al többet naponta és akkor talán szóba állok veled
Igen kemények vagytok hé Birkózó szőnyegen aludt itt mindenki?
Mi vagy te?Fatolvaj,meg gyújtogatóóóóó?Sittre váglak!
ha gondolod ki is nyalhatod előtte
Ezen gondolkodtál eddig Rumcájsz?
jobb lenne ha belocsolnád benzinnel ég GYUFA neki
De az az 1 a seggedlyukában lesz
Gyááááá.... Világítós motor he.
fasza.azt hittem fapina.kezetek lábatok hiányzik de a dumátokon bedölök sügérek
mivel megszólaltál még 100 de most 1 újjal
jóéjt...én is lépek,holnap meló
te kis rumcájsz manka micsinál ?
Az fasza lesz, de jó töviseset keressé, azt majd abba ültetlek bele
Fenyőt hozzá neki legyen benne tűűűűűűűű.A fekvővel kész vagyok edző bácsi
hallod holnap kimegyek az erdőbe és hozok neked alapanyagot az új karodhoz. Remélem az akác megfelel legalább nem fogja húzni a görcs.
csak nehogy rémálmaid legyenek
Na, elég volt a szájkaratéból
Megyek, alszom kicsit...
Szevasztok, srácok, jóéjt!