Tudod Husqy, azoknak a kedvéért járok ide én is, akik segítőkészek, akikkel lehet jókat beszélgetni, akiktől lehet tanácsot kérni, akikkel szivesen motorozom együtt és hát ha belefutottam már én is egy, s másba, akkor szivesen megosztom bárkivel. Általában igaz, hogy az embert minősítik a tettei, cselekedetei, és persze a megnyilvánulásai is. Akivel nem szivesen beszélsz, vagy akitől nem szívesen kérsz tanácsot azzal nem kell foglalkozni! ...mint ha itt se lenne!
Üdv! Elkezdtem visszaolvasni a fórumot miután megjöttem melóból és be is irtam a gyertyajelzés témához az előző hozzászólásomat, de miután a végére értem a hozzászólások olvasásának rá kellet jönnöm, hogy kicsit elkalandoztatok másfelé! És sajnos kurva rossz irányba! Eddig mindig visszaolvastam, de ezek után meggondolom-legalábbis ha folytatódni fog a dolog és sztem ezzel nem csak én leszek igy. Elég szar irányba haladnak a dolgok. Sajnos!
Az EG jelölés az irridiumos elektróda! Az EVX a platina elektródás gyertya jelzése! Olajshop.hu-n megtudod rendelni az EG jelzésű gyertyát én is most rendeltem!
Megyek, alszom kicsit...
Szevasztok, srácok, jóéjt!