Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A telón lévő tartály alján van egy szelep. Ezt a szelpet benyomom és nem jön onnét ki semmi. Hát ebből gondolom, hogy nincs benne gáz.
Nem tudom, hogy lehet. Mondjuk az én gépem eleve nagyon elllustítva került hozzám. Szerintem vastagon áll benne az olaj.
én éppen most vagyok benne a hátsó teló javításban.....addig eljutottam már , hogy kiszedtem
A levegő hány százaléka nitrogén?
Hallod Keme. Lehet hogy ajánlot levél ként kellene feladnod postán a cdt.
Gondolom nem nagyon akarsz már vele szenvedni, hogy lehet ilyen ez a posta?
Ez az igazság...
mellékesen énis megnyomtam egy másodpercre.
mekkora egy idióta vagyok!
hol lehet nitrogént szerezni?
Nem biztos Zoli, hogy magától eresztette el. Nem tudom mióta van nála a moci (ezzel csak arra célzok, hogy a korábbi gazdája nem piszkálta-e?), de elég ha csak egy pillanatra nyomja be valaki a szeleptűt, azonnal szökik 3-4 bar, mivel nagyon kicsi az a tartály. Mikor az enyémet töltöttük, nem volt normális csatlakozó (hát nem szakműhelyben volt ez), hanem én fogtam rá kézzel a tömlőt. Amikor 10 bar-nál lerántottam, akkor megmérve műszerrel 7 maradt benne. Úgy hogy rá kellett tölteni újra. Egyébként meg egyszerű a dolog, mielőtt megtöltené, szelep-csere!
Kösz a válaszokat srácok! Ha van még valakinek okos ötlete, hozzászólása szivesen fogadom.
miből derül az ki hogy nincs benne gáz?
Gumisapkában?
Igen, de mire feltöltötte óriásfile-ban, letelt az időkorlát, és kidobott a freemail.
nem járok Pesten.Az universalnál is csak a webshoppban néztem.Gondoltam ha már úgyis jön egy valagravaló termék tőlük,akkor jöhet a gyertya is.
azért köszi.......viszont unix van nálunk is...lehet holnap bemegyek
Sejtettem előre, de azért próbálkoztam, hátha...
erre azért ne vegyél mérget!
Szia! Gyertyát ne az universalban vegyél, ha már itt jársz budaörsön, hanem az unixban, ott kapni lehet mindent amit el tudsz képzelni. Itt van a templomtérnél, csak az autópálya felé kell elindulni.
Szerintem ne rakjál bele levegőt mert a levegőben lévő pára megtámadja a belső alkatrészeket. Nem hiába Nitrogénnel töltik fel, mert az egy semleges gáz és nem nagyon reagál a hőmérséklet különbségre.
Meg ha megszökött belőle a Nitrogén akkor valószínű hogy valahol ereszt.
Én csak ennyit tudok mondani, de azért hallgass meg másokat is.
Ott nem is fogsz.BEBEEEE
Milyen volt a mai csapatás? Nagyon szótlan vagy ma.
Oké köszi.
Sima csapágyboltban nem találtam. hehe
10 bar Nitrogén kell bele. Ha nem akarsz vele bajlódni, meg pénzt adni érte, akkor tehetsz bele levegőt is (de nem 3-4, hanem 10), csak ugye annak van nedvességtartalma is, az oxidáció fogalmát meg gondolom ismered?
GuminyomÁst ne nÉzze meg?
ha a gázod lelécelt a levegőd is le fog!
Ilyenem nemvan,reggel mennézik,lusta má a srác Megírom ide mennyi zsé pontosan
Meg figyelj ide (csak próbálok találgatni), emlékszel, hogy mikor Nyársapáton voltunk, neked sem pörgött ki a motor? Nem biztos, hogy a benya sűrűsége! Lehet hogy inkább a gyújtáson kellene kicsit módosítani. Gyertya belevaló? Elektródahézag? Forgórész jeladó - jelfogó közti légrés méret? ...csak találgatok