Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

+100-ft a boríték a postán.
és ami a legfontosabb ebből élünk!
Most úgy is le lesz tisztítva gondolom, ha nem akkor megérdemled. Utána jó olajat kell hozzá használni és pörgetni rendesen.
Te postás vagy?
ajánlott levélként egy bubis borítékban 330Ft a postaköltsége. És azt nem eszi meg a posta,mert ha "megenné" a feladási díj 15szörösét fizetik vissza neked,mivel R szám alapján utánna tudnak keresni. Ha valamit postázol mindenképp ajánlottan add fel!
powerhez nem tud lerakódni?
nem áll fenn annak a veszélye mint a crm-emnél?
telekokszolja,és nem tud kinyitni!
Az acetilén a lánghegesztő éghető gáza
Te hova valósi is vagy?
Rendben
Talált
1.Letekered a sapkát.2a körömmel eresztesz egy kicsit és hallásra megmondod, hány bar van benne. 2b rádugsz egy pumpát és kijelzi, hogy mekkora a nyomás.
Csak azért kérdeztem, hogyha valaki levegővel tölti fel az is 78 százalékos nitrogén. hehe
legalább 78%..
akkor egyszerű a képlet:
tégy bele 100% levegőt,majd engedj ki belőle 22% oxigént...ami marad aza nitrogén
annyi Nitrogén 78% Oxigén 21%
Legközelebb hozzatok pendrive-ot, és a laptopomról átmásolom! Kár a CD-ért, és főleg vesszen a posta
azmi?:O
azaz ki kell égetni a kiput?
Én azt tanultam még anno, hogy 78. Rosszul tudom?
Csoki! Én pl ma pumpáltam bele a pálya mellett sima levegőt, azt mondják 11 12 bar kell bele. De nekem sajna a szelep is szar volt, le is eresztett egyből.
Acetilén égetésével
Hát igen a mocit már úgy vettem, hogy nem volt a telóba gáz.
Már 3 CD-t megevett a Posta, tényleg tiszta kínlódás az egész...Valaki mástól próbáld meg elkérni, én már tőle.
Képeket nem írtad ki? Nyársapáton említetted, hogy ha kapok egy céges CD-t, ne lepődjek meg.
a lerakódott olaj okozta lustaságot mivel lehet megjavítani?