Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem ügyes gyerek ez a Keme,be tud rakni öt dolgot a kocsijába .nem nagyon mennék le dabasra 2motorral a hátamon,még nem tudom hányra megyünk és hova,dél után hivd Kemét és utána hívj engem
Hali mindenkinek! Még csak most fogom felrakosgatni a gyújtás motyikat, azt se tudom, hogy ezzel a CDI-vel indulni fog-e? Meg hogy mit produkál? De mindettől függetlenül említettem én, hogy kicsit várok az esőmentes napokra, megint csak dagonyázás lesz belelőle. Van egy kis enyhülés, a föld felenged, 1 óra alatt a motorozástól olyan sár lesz a pályán, hogy ihaj! Nekem ez nem nagyon jön be. Nem azért mert kényes vagyok, hanem tanulgatnám az ugratókat, de ettől a gané időtől csúszik a pálya is, és ez jobban zavar. Szerintem megéri várni 1-2 hetet (legalább is nekem), örökké úgy se fog esni. Szét fogjátok ti is csak cseszni a telószár szimeringeket (már akinek ugye fordított van). ...de ez csak az én véleményem. Molnarzo-nak is megígértem a bakot, tényleg rendes gyerek, segít mindenkinek, azt is megcsinálom, úgy is kell még ahhoz is idő, hogy a posta (meg egyéb fizetős szolgáltató) kihagyásával lejuttassuk Komlóra. Hát nagyjából ilyesmi... De nektek meg jó motorozást!
Hát izééé...Köszi a kedvességet, de elötte mindenképpen be kéne ugrani Keméhez, ott van egy csomó cucc, ami kell a motorozáshoz, és biztos elfelejtődik valami. Igy is megoldható lenne? Mikor találkoznánk nálatok?
ezt kár volt megnéznem,elment a kedvem
merre esik
itt süt a nap,remélem így is marad.
Hogy én mennyire gyűlölöm ez a kibeba**ott, k**va esőt, hogy száradna el , elcseszi az ember programját.
Arra fele is esik?
Michelin Starcross
nekem az első nem rossz,egy versenyt futott.
valami michelin!
hátulra kellene valami tuti:)
és inkább keskenyebb legyen,mert beleér a kócerájba
gumi az nekem is kellene. Valami extra puha talajra való Dunlopom van fent elől,és törnek le róla a bütykök az oldaláról
milyen gumit ajánlotok?
kinek mi van a gépen?
olyan gumit szeretnék ami olyan fele fele arányban mindenhova jó!
értem ez alatt(sár,homok)
köszi előre is!
kennex, nem állsz úgy az öccázassal, hogy most vasárnap motorozhass?
Balesetmentes hétvégét mindenkinek! Szevasztok, jó éjt!
"tüskös vaskarika"
A futón elfér a motorod, ha Kakukk lehoz és ellát olajjal/üzemanyaggal, megoldható a motorozásod is.
akkor most jössz vagy nem?van olajam adok ha kell,benya sem gond!
ha kijösz hozzám leviszlek
Ja jó már, Matyi és Keme jóvoltából . Nem tudom, hogy megyek e, mert nincs zsm, és kéne tankolni, meg olajat venni, max nézem, hogy mit csúszkálnak a pályán. A bokám ment szét, az ujjam fáj, körmeim szakadtak, meg a fülem tört. De nincs semmi para, csak igy nem olyan vidám.
Holnap megnézem déltájban Taksonyt, ha elég jó idő lesz, és csökken a sár, Monor, ha nem, Taksony. A mocit MSN-en beszéljük meg.
Mivel az M16 sokkal pontosabb, hamarabb fejbelövi az AK-val támadót, messzebbről, hiába az átütőerő, ha nem uralod.
jó már a mocid?mész hétvégén?mid tört?
Csaknem, 3 évvel idősebb nálam, vagymi . Én meg ronccsá törtem magam edzésen, majd fél lábbal fél kézzel kell a motoron lobognom...
Kakukk má öreg a motorozáshoz
Kofi, hogy levitted a gumit, remélem nem para! Mit gondolsz mennyit lehet a moccra mondani? Vagy egyelőre ne firtassuk? Vasárnap akkor takonyba mentek? Kakukkbá megy?