szerintem ügyes gyerek ez a Keme,be tud rakni öt dolgot a kocsijába .nem nagyon mennék le dabasra 2motorral a hátamon,még nem tudom hányra megyünk és hova,dél után hivd Kemét és utána hívj engem
Hali mindenkinek! Még csak most fogom felrakosgatni a gyújtás motyikat, azt se tudom, hogy ezzel a CDI-vel indulni fog-e? Meg hogy mit produkál? De mindettől függetlenül említettem én, hogy kicsit várok az esőmentes napokra, megint csak dagonyázás lesz belelőle. Van egy kis enyhülés, a föld felenged, 1 óra alatt a motorozástól olyan sár lesz a pályán, hogy ihaj! Nekem ez nem nagyon jön be. Nem azért mert kényes vagyok, hanem tanulgatnám az ugratókat, de ettől a gané időtől csúszik a pálya is, és ez jobban zavar. Szerintem megéri várni 1-2 hetet (legalább is nekem), örökké úgy se fog esni. Szét fogjátok ti is csak cseszni a telószár szimeringeket (már akinek ugye fordított van). ...de ez csak az én véleményem. Molnarzo-nak is megígértem a bakot, tényleg rendes gyerek, segít mindenkinek, azt is megcsinálom, úgy is kell még ahhoz is idő, hogy a posta (meg egyéb fizetős szolgáltató) kihagyásával lejuttassuk Komlóra. Hát nagyjából ilyesmi... De nektek meg jó motorozást!
Hát izééé...Köszi a kedvességet, de elötte mindenképpen be kéne ugrani Keméhez, ott van egy csomó cucc, ami kell a motorozáshoz, és biztos elfelejtődik valami. Igy is megoldható lenne? Mikor találkoznánk nálatok?
milyen gumit ajánlotok?
kinek mi van a gépen?
olyan gumit szeretnék ami olyan fele fele arányban mindenhova jó!
értem ez alatt(sár,homok)
köszi előre is!
Ja jó már, Matyi és Keme jóvoltából . Nem tudom, hogy megyek e, mert nincs zsm, és kéne tankolni, meg olajat venni, max nézem, hogy mit csúszkálnak a pályán. A bokám ment szét, az ujjam fáj, körmeim szakadtak, meg a fülem tört. De nincs semmi para, csak igy nem olyan vidám.
Kofi, hogy levitted a gumit, remélem nem para! Mit gondolsz mennyit lehet a moccra mondani? Vagy egyelőre ne firtassuk? Vasárnap akkor takonyba mentek? Kakukkbá megy?
Arra fele is esik?
valami michelin!
hátulra kellene valami tuti:)
és inkább keskenyebb legyen,mert beleér a kócerájba
kinek mi van a gépen?
olyan gumit szeretnék ami olyan fele fele arányban mindenhova jó!
értem ez alatt(sár,homok)
köszi előre is!
ha kijösz hozzám leviszlek