Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kővágó Lórit igen,de szőlőst azt nem Te gyüssz hónap?
Nincs pízük má vízre se Nemhogy besaraztad vóna,hátha felíbred
Kővágószöllőst ismered?nyáron megyek arra lagziba,csapathatnánk egyet
hello mi,
megjöttem az erdei sártúrásból
Találkoztam lusta motoros rendőrrel ...vagy csak nem volt kedve összekoszolni a szép fehér endúróját
nekem azt mondták,hogy ezek ugy működtek,hogy valami olasz cég megvásárolta őket,és átalakitották enduronak!
azaz más a váltó áttételezése,meg a gyujtástérképe!elvileg.
igazad van
nem gyári rajta minden, sajnos. minden évjáratbol egy kicsi:) de nekem nem számit az a lényeg hogy rúgja a fődet haha :)
szerintem meg ugyanaz,mint az enyém!
CR-E mivel ha jól látom van a gyújtásnál olyan kiálló,mint nekem!
és a nem fordított villa is ezzel indokolható!
a villabefogók megvannak perselyezve.
Szerintemmmm
Itt má valami árulás van,cserés vót újabbra a hátujja
cső,nem azt mondtad hogy csak 91ben volt szürke légszürőházas?
én sajnos nem értek hozzá én csak hajtóm javascript:smile(document.frmmsg.body,'22');do
cument.frmmsg.body.focus() azért kérdezösködök itt javascript:smile(document.frmmsg.body,'22');do
cument.frmmsg.body.focus()
21 éves. Amúgy szép.

(a hagyományos teló strapabíróbb, a fordított erősebb)
Siófok, meg Kőszárhegy......de már elállt
helló! Tud valaki olyat aki az első crom szárat felujitaná? köszi
szerintem ígynézki egy 18éves motor:) ez az én szerelmem
motorozás előtt,közbe..és utána se árt
fordított jobb
helló azt szeretném kérdezni ti milyen sürün vagy mikor kell kiengedni a teleszkopokbol a levegőt , motorozás előtt, közbe javascript:smile(document.frmmsg.body,'10');do
cument.frmmsg.body.focus(), vagy után. meg hogy célszerü? hagyományos nem forditót. meg melyik a jóbb a forditot vagy a hagyományos . előre is köszi javascript:smile(document.frmmsg.body,'02');do
cument.frmmsg.body.focus()
Sajnálom kennex, de nem fogok tudni segiteni a jobb minőségű képben, mert a digit kamerát az öcsi galyratette egy buli alkalmával, amiről természetesen csak most szerzek tudomást amikor szükség lenne rá! Ha a haveréval megtudjuk oldani akkor nincs gond, de az nem ma lesz, mert nem is tudom mikor jön haza. Nem tudom a későbbiekben igényt tartasz e még rá, ha igen akkor megcsinálom majd, de most egyenlőre ennyire tellet!
jo guma a Michelin Starcross, csak az a gáz vele hogy csak 19 colban létezik, viszont ott van 18 collban a megfelelöje az AC-10 , és az van még szélessebben is,,, mondjuk attol függ ki mire használja,,,
Monoron egy éve voltunk,Takonyba meg 2hete,tök más a két pálya majd meglátod,ha nem saras Monor akkor egy napon sem lehet említeni Takonnyal,ennyi
Ezt most annyira nem értem. Miért nem jó taksony ha ott nincs sár és ingyen van? Vagy ti mindenképpen dagonyázni akartok? Na most megyek motortszerelni, aztán du jövök, vagy hivlak.
mert lehet leviszek egy srácot,még nem biztos.De nagyon úgynézki hogy Monorra megyünk,Taksonyba tuti nincs sár
Jól van . Délután hivom, aztán nagyon remélem, hogy nem lesz takonyban nagy sár. Hogyhogy két motort hozol?