Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez volt a merülő medence
nekem ezen a képen egy inszeminátorra hajazol,aki nem találja a tehenet
Merülés.. Mintha valami bele esett volna a karterba...
Búvár szemből.
hello....
félreértés ne essék! Senkivel sincs bajom,de:
nem tudom minden embernek szuperakcióban beszerezni a csapágyakat! Sokan vannak itt a fórumon akik,valamilyen formában (akár szóban,írásban tanácsokkal,okosságokkal,akár doksikkal) láttak el ,segítettek.Vagy csak itt a fórumon jókat beszélgettem velük.Na nekik,továbbra is bármikor!
És persze neked is segítek annyiban,hogy megnézem az árát,és ha megfelel akkor megszerzem neked.így is biztos vagyok benne,hogy jóval olcsóbb lesz az ára.De nem ígérhetem azt,hogy féláron.
Kereskedni nem áll szándékomban,és az sem,hogy hasznom legyen a motoros (crossos) emberektől.
Szóval.....hétfőn tudok árat mondani! és sorry...nem diszkrimináció!
Bevetés közben első kép hátulról
Egy olaj búvár bevetés előtt.
Hopp a kép lemaradt
Ezt Kennexnek csináltam, hogy egy szelep állításhoz milyen szerszámot szerezzen be.
Motorozás helyett ma motoroztam Ezért bosszúból fényképeztem
helosziaszevasz
Hali!
Mondanál nekem is egy árat ezekre?
Koyo 6904RS
Koyo 6905RS
Szép jó estét
tudd meg milyen csapágy,és mondok 1 árat!
Ismerem hát! Gyere csapatunk 1et...csak hozz valamiben a tötöttkáposzábú!
Meg mertem volna esküdni rá
Szívesen!
Köszönöm a segítséget!
(szégyenlem magam, mert ezt a doksit már megkaptam tőled, így én is megnézhettem volna...)

Szép estét!
Igen, tudom, csak mellényúlok folyton.
Ez az első teló:
hopp, bocs, ez a hátsó:
Kérdem én uram,EZ AZ,HOGY MINNYIVEL HÚZZA MEG AZ OLAJAT? Valamit benézett csókolom,vagy nem jól látok?
Sziasztok!
Szedem szét a kerekeket, de előtte gondoltam írok csapágy ügyben, milyen árban vannak pl (skf), nem mocisboltból akarom venni...! még nemtom milyen csapágyról van szó

köszi a segítséget...
Sziasztok!

91-es cr125 rugóstagjaiban szeretném cserélni az olajat, a kérdés, hogy előre illetve hátra milyen olajból mennyit vegyek?

Köszi a segítséget!
Na mi van, mindenki szerel? Vagy szerel-mes?
naná!