Jól van. Összeveszni nem fogunk egy csimmán, majd mondok egy árat, valaki felpróbálja, és ha jó, akkor egyel több crossosnak lesz biztonságban a bokája.
Keme szerintem minden pálya kulás, remélem jövő hétre már megoldódik, addigra próbálok benzinre meg olajra pénzt nyomtatni
Borsó, magán jellegű infó: Sajnos a célnak alkalmas objektum keresése negatív eredményt hozott eddig. Szombaton lehet, hogy személygépkocsival spirális köröket írok le a célterületen, hátha meglátok egy eladó táblát.
Nyomtam tavaly, de tervezem idénis amikor szabadidőm van csinálgatok párat aztán majd lesz vmi, viszont tavaly jól belendült,csak sajnos jött a tavasz és szabad idő egyre kevesebb ...
Jaja,, Zolibát érdekelné, mert Zolibának is van egy barátja, aki szeretne venni egyet, de nagyon árfüggő a dolog, mert építkezik. De ha Molnarzonak jó akkor had vigye.
Beszéljünk majd még róla! Azért mert megcsinálom az nem kerül pénzbe neked sem, legfeljebb a vasanyag ára, de az is baráti módon (nekem is meg kell vennem hozzá, mert nincs itthon). Csak ne most, majd kicsit később. Rendi?
Keme szerintem minden pálya kulás, remélem jövő hétre már megoldódik, addigra próbálok benzinre meg olajra pénzt nyomtatni
Sziasztok
Tudja valaki, mekkora sár van Monoron?
Boccsc hoyg közbe szólok de énis itthon csináltam az amelőket és erősebb mint a gyári jóval... ha gondoljátok méretekben tudok segíteni