Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi! Husqy nem vagy itt véletlenül?
Szeva!bocs hogy csak most!94-es a gép,de már kész 18000-be fájt a mutatvány! Vasárnap Dunaföldváron meghívásos endúró!
Mi van itt? Mindenki motorozni?
sziasztok!NEm kell vkinek egy 1992-es évjaratu Honda cr 80?140ezerért!
Igen, akkor van a névnapom
Mikulás?

Jól van. Összeveszni nem fogunk egy csimmán, majd mondok egy árat, valaki felpróbálja, és ha jó, akkor egyel több crossosnak lesz biztonságban a bokája.
Keme szerintem minden pálya kulás, remélem jövő hétre már megoldódik, addigra próbálok benzinre meg olajra pénzt nyomtatni
Esik a hó
Oks asszem én is elmegyek egy körre és jól kinyitom a szemet
Borsó, magán jellegű infó: Sajnos a célnak alkalmas objektum keresése negatív eredményt hozott eddig. Szombaton lehet, hogy személygépkocsival spirális köröket írok le a célterületen, hátha meglátok egy eladó táblát.

Nem kellet volna annyit kérdezősködni
gumicsimma
Honda alá csak a piros illik
Megtudtam. Kurva nagy sár van Monoron.
hali! mi az ára az emelönek?
Az a romatikus kék nagyon szép árnyalat

Sziasztok

Tudja valaki, mekkora sár van Monoron?
Nyomtam tavaly, de tervezem idénis amikor szabadidőm van csinálgatok párat aztán majd lesz vmi, viszont tavaly jól belendült,csak sajnos jött a tavasz és szabad idő egyre kevesebb ...
Sorozatgyártásban nyomod?
Jó ügyes vagy te is.
Nekem teljesen jó bármikor. Ráérek.
Hali
Boccsc hoyg közbe szólok de énis itthon csináltam az amelőket és erősebb mint a gyári jóval... ha gondoljátok méretekben tudok segíteni
Hali!
Jaja,, Zolibát érdekelné, mert Zolibának is van egy barátja, aki szeretne venni egyet, de nagyon árfüggő a dolog, mert építkezik. De ha Molnarzonak jó akkor had vigye.
Jó reggelt
Beszéljünk majd még róla! Azért mert megcsinálom az nem kerül pénzbe neked sem, legfeljebb a vasanyag ára, de az is baráti módon (nekem is meg kell vennem hozzá, mert nincs itthon). Csak ne most, majd kicsit később. Rendi?