Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóéjt! (már aludhatsz nyugodtan, pöfög az vödör )
További szép estét mindenkinek! ...aztán pedig jó éjszakát! Sziasztok!
A kedvencem, a főtengely vizsgálat úgy, hogy még bent van a blokkban, telefonnal felvéve, höhö. Sőt a hozzászólások is komolyak szoktak lenni.
40 tükeeeeeeee
ezen először csak mosolyogtam...mikor láttam, hogy páran kajakra benyalták, hogy ez komoly, vonyítottam a röhögéstől.
Fáradt vagyok nagyon, fél 8 körül értem haza a teniszből. Szerintem én ma nem nagyon maradok itt (talán még egy kicsit), aztán elhúzok lefeküdni.
Hát a villogó asszem nekem is kelleni fog. Belegondolva, amit a múltkor is említettem, ment ez a motor még a régi belével is. Igaz nem volt olyan robbanékony, mint amiket lehet olvasni róla, de azért ment. Meg a tesóm hanyattja ugye.... Nagyon kíváncsi vagyok rá, de azt hiszem barátkoznunk kell egy darabig, a gázcsutka meg mint ha hímes tojás lenne.
tettem a CR elejére egy sószórót, a hátsó sárvédőre meg sárga villogót.
Így lesz!
Szuper. Akkor vasárnap együtt járatunk?
...és az is aggasztott, hogy jó néhányan panaszkodtak már, hogy hidegen nehezen indul (igaz olyan is volt, akinek könnyen)
Igen, valóban, de csak utána jutott eszembe, hogy pl a karbin a levegőcsavart meg sem néztem, a gyújtás is naggyából lett csak állítva, nem tudom kell-e korrigálni rajta (meg hát nekem nem gyári a CDI-m, hanem egy srác készítette). Ezért aggódtam csak kicsit. Jó rendes "kis" kompresszió van benne! Mert hogy ugye eddig nem tudtuk berúgni, hanem húzgáltuk másikkal (mondjuk úgy könnyen indult, de rúgásra egyáltalán nem, ami betudható volt a berugó-mechanika hibájának, illetve még inkább a kopott henger-dugónak. A főtengelyszimeringek is kukásak voltak, evett is a váltóolajból.
Az öreg maga, én csak pararóka
Öreg róka
Nyáron jó az,meg a műtős sisak a best
Ha minden rendesen be van állítva, és a helyére téve akkor miért ne?
Háta gyárit nem hiszem ,hgy tucc venni(kb 10000ft lenne ha új) mert annál jobb nincsen , dupla falú és negyobb is mint plí. twinair, m-cax....mondjuk én akkor szoktam kidobni a szűrőket mikor már kiszakadtak, ha a gyári mosó cuccal mosom akkor van , hogy a gyáriak kibírnak 2-3 szezot is.....ezek amik eladók talán ha egyet mentek, most találtam meg őket így 10 év után
Zoli köszönöm mégegyszer a segítségedet, egyenlőre jól működik! Matyikám neked is köszönöm a segítséget és a fáradtságot!
Majd holnap teljesen összerakom, se idomok, se ülés, se hátsó fék. De az már megy gyorsan.
Hát! Elindult (de látom a lányom már megelőzött a hírrel). Úgy du. 1/4 5- körül. El se hiszem, hogy a 2. rúgásra.
Én meg tekerek rá liberót
Jó estét mindenkinek, sziasztok!
hello, az elvileg nekem jó, de én meg újat veszek mindig.