Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megköveznének a többiek,15percre van tőlem!ha majd belejövök legalább lesz hova kiugrani hétköznap!
Kemének adtak címet anno, mielőtt meghüvelyezték a motorját
Zaklasd
Homok ez is,homok az is.Mindegy.
de ne elsőre
Mehetünk,oda is.
Csika most jutott eszembe van képem az adatlapomon a Gyáli pályáról amint a drz-vel evickélek,tavaly így nézett ki!de örülnék ha egy edzést majd ott tartanál.
Kb annyiba kerül minta vennél egy új henger.omegamotor.hu nekem elég korrekt árat mondtak új hengerre.És nicaziloztatni is tudnak.
persze mehetünk együtt!ja frankó a mocc csak má kéne egy dugócsere,talán 2hét múlva
Úgy néz ki kész lesz. Mindent ezeknek a srácoknak köszönhetek. Szegény Matlét nagyon idegesitem ezzel a szereléssel, most a vizpumpa rakta fel az i-re a pontot. Hát egy nagy rom volt a motorom, de azt igérte kész lesz a blokk egy része, aztán lemegyek még vasárnap elött összerakni a többi részét. Remélem nem lesz semmi bonyodalom, és meggyógyulok . Viszek páncélt, múltkor nem én felejtettem el. Megyünk megint együtt? Mocid teljesen rendben?
111111
mind egy!
adatlapodon az a te cr-ed?
hali mindenki!Nau mennymá kész lesz?el se hiszem
akkor mehet a kis házi verseny!páncélt hozzál
biztos van olyan ember de a cr tankja 1 nap alatt ledobja a festéket mert "lélegzik". Tegyél rá egy matricát és nézd meg hogy felhójagosodik!nem festhető.
Sziasztok!
Valaki a festett már műanyag tankot?
Jó, az alkatrészek tökmind1 megvannak e, majd ha találok valamit azokat mind neked adom. Ne haragudj, a lehetőségeimhez képest lemostam a motort, kb húsz percen keresztül nagynyomásúval a benzinkúton. De a csobánkai agyag elég makacs dolog. Igérem soha nem csinálok ilyet többet
Addig vágok a hengertalp alá tömítést meg letakarítom a felületeket, és bemosakszom!
Hát, akkor várlak, csörrints, ahogy megbeszéltük!
nem fogok keresgélni,ha te megtalálod akkor vissza adod,nem néztem de akkor ott is cserélek amit kell.hót retkes homokos abba még a jövőhét is!egy külső mosás nem ártott volna szétszedés elött
Halihó valaki tudja mennyiért nicasiloznak Angliában 250-es 2T hengereket?
Főtengelyszimering volt abban a kis csapágyas zacsiban, meg ott van a váltókar szimering is, meg ami hiányzik. Igen csak arra az egy csapágyra gondoltam. Vizpumpámat megnézted? Én még soha nem szedtem szét , remélem attól nem kell majd hátast dobnom. A többi része nem is volt olyan szar, najó a váltó, meg a blokkfél, a kuplung, de a többi perfecto
igazából baromi kiváncsi vagyok a gépre.ha érzel magadban némi vágyat a mai összerakásra,szívesen átmegyek segíteni!hamar össze lehet dobni!mit szólsz?
Matlénál van még alkatrész (vízszivattyú szimeringek, meg a 2 csapágy, meg a főtengelyszimeringek. Holnap postára adja elsőbbségivel, csütörtökre itt van). Most már nem kell kapkodnom, megvan hozzá minden. Vasárnap gurulni fog Nyársapáton (ha csak nem lesz -10, meg hózivatar, meg szakadó eső). ...legalább is én így szeretném!
mi az a minden?azt mondtad te megvettél mindet.vagy nem.ebben a szétszórtságban nem tudom mid hol van.keresgetni meg nincs sok kedvem.váltóba vettem a hiányzó csapágyat ,meg 2 főtengely szimeringet,a többit kivülről is lehet cserélni.vízpumpád is olyan szar volt mint a többi része?
Persze. Mielőtt felrakom az éleket finoman letöröm.