Hát a karbi a segédfúvóka méretét kivéve (60 helyett 55) gyári értékekre lesz visszaállítva. Biztos kell majd finomítgatni, de így új dugóval, meg hengerrel, biztosan könnyebb lesz állítani is (meg hogy még véletlenül se tud falsot szívni az elöregedett főtengely-szimeringeknél).
Hello Csirkés!
sajna a telszámod otthoni gépemen van ezért írok ide!
Na szóval: Holnap reggelre meglesznek a csapágyak.De szerintem a 32005X-nél elmérted a belső átmérőt,mert az 25 mm!
Az ára tényleg borsos lenne! Ha megvennéd szakboltban.Én adom neked a 2 darabot 4000 Forint+postáért! Ha megfelel!
Egyébként a kisker ára: 4t-cr-0827 NTN minőségben: 9028 Ft/db
32005x SKF : 2697 Ft/db.
Egy biztos Zsolti! Kurva jó az a könyv, nekem is megvan! ...de amikor felülsz a motorra, el kell hinni amit Kökény mond, hogy "rá kell jönnöd, hogy nem te vagy a világ legerősebb embere"! Én pályán életemben ezelőtt 3 héttel mentem Matlé motorjával, és, nagyon-nagyon lightosan, ráadásul úgy, hogy az ugratókra fel sem mentem (előbb meg kéne tanulnom leküzdeni) és a 2 körtől bedurrantak az alkarjaim, pedig amúgy meg nem tartom magam egy "gyenge gyereknek" (mondjuk Robgo-hoz képest mégis ). Nem egyszerű ez! ...de nem ám! Ég és föld különbség erdőben, földúton motorozni, mint crosspályán, ezt már én is tudom. ...pedig a tapasztalatom közelít a "0"-hoz elég erősen!
De úgy 42 ezer, hogy az eredeti ára 52 lenne, csak az üzletnek van kedvezménye, ezért tudják olcsóbban adni. Nem ismerem a különböző túlméretek közti árkülönbséget, fogalmam sincs, hogy miért ennyivel drágább, de én ehhez laikus vagyok (mármint a költség-különbségekhez). Az alapmérethez képesti 1, 5 mm-es túlméretnek, nem hiszem hogy ennyi lenne a gyártási felára. Ez van sajnos.
Mikor kérdezted? Én tegnap hívtam őket, az enyémbe való éppen nincs raktáron (3. lépcső plusz). Gondolom a tiedbe is túlméretes kell (legalább is ha furatud). Ha a hengered nem kopott és alpméretes lenne, akkor lehet, hogy annak annyi az ára. Nekem a túlméret miatt nincs raktáron, de még Magyarországon sincs. Vagy EU, vagy USA. 2-3-4 hetet mondott az átfutásra ha a tengeren túlról jön. ...és 42 ropi!
A méreteket a régiről mértem. Az esztergályos munkát nekem a sógorom csinálta ingyen, de nem bonyolult a forgástest, szerintem 1-2 ezer ft. Mondjuk a tengely anyagárát nem igazán tudnám megmondani, mert az jó anyagból kell azért, hogy a szimeringek ne kotassák annyira. A fogaskerék is fusi-meló volt, azért 3000 ft-ot kellett fizetnem.
Eddig bele sem gondoltam, hogy CRF 450 em van
Még bele sem gondoltam hogy CRF 450 em van...
Ez amit irtál edzés lenne?
Ha igen nagyon érdekelne.
Benne vagyok, kb 2-3 hét mulva lesz kész a cr.
sajna a telszámod otthoni gépemen van ezért írok ide!
Na szóval: Holnap reggelre meglesznek a csapágyak.De szerintem a 32005X-nél elmérted a belső átmérőt,mert az 25 mm!
Az ára tényleg borsos lenne! Ha megvennéd szakboltban.Én adom neked a 2 darabot 4000 Forint+postáért! Ha megfelel!
Egyébként a kisker ára: 4t-cr-0827 NTN minőségben: 9028 Ft/db
32005x SKF : 2697 Ft/db.
jó lesz így?