nem akarok bele ugatolni,de nekem is 26mm dereng a kormány csapágy belselyébe.rám is 25 ös akartak sózni mert az olcsóbb. ma is franc bele 1 mm be.emiatt nem lett ma kennexnek pöfögő öccázasa mert a csapágyboltba elnézték a méretet,vagy én voltam vak
emelt díjjas?
egyébként annyira kopott volt,hogy pozitívba voltak már a fokok!Szóval,a réginél jobb lesz! A gyártás is folyamatban van,Kennex lesz a tesztbábú!...de az 3-4 hét!
Gyurcsók-féle távgyógyítás mintájára újabban fényképről szerelünk
Persze, hogy ki kell próbálni. Az is lehet, hogy jó lesz. Gondolatébresztő kérdésnek szántam.
Sziasztok!
Meggondoltam az edzés dolgot. Versenyezni nem akarok, nekem jó a hobbi örömmotorozás, a köridő nem érdekel. Nem az ezres miatt, azt nem sajnálnám, csak tudom, mi lenne ennek a vége, és féltem a sérült térdemet. Úgyse bírnám ki, hogy ne kapjon el a versenyláz, ismerem magamat, a kiélezett helyzetek meg már nem nekem valók.
egyébként annyira kopott volt,hogy pozitívba voltak már a fokok!Szóval,a réginél jobb lesz! A gyártás is folyamatban van,Kennex lesz a tesztbábú!...de az 3-4 hét!
Persze, hogy ki kell próbálni. Az is lehet, hogy jó lesz. Gondolatébresztő kérdésnek szántam.
mielött távolról lezsűrized!
Akkor az már oldalkocsis kategória!
Azt beszéltük Matyival, hogy nem biztos, hogy sokat fog bírni a berúgós cuccod, mi lenne, ha keresnél egy jól felszerelt gépműhelyt, és legyártatnád?
880 cm3!
Ha megmondod a cikkszámát napokon belül beszerzem,erősen "Hondás" áron
egyik srác mesélte EC fórumon
Meggondoltam az edzés dolgot. Versenyezni nem akarok, nekem jó a hobbi örömmotorozás, a köridő nem érdekel. Nem az ezres miatt, azt nem sajnálnám, csak tudom, mi lenne ennek a vége, és féltem a sérült térdemet. Úgyse bírnám ki, hogy ne kapjon el a versenyláz, ismerem magamat, a kiélezett helyzetek meg már nem nekem valók.