Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cikkszám (32005x) alapján katalógus is 25mm-re hozza.Ezért nem értettem...
Voltál Kecskeméten szerelni?
nem akarok bele ugatolni,de nekem is 26mm dereng a kormány csapágy belselyébe.rám is 25 ös akartak sózni mert az olcsóbb. ma is franc bele 1 mm be.emiatt nem lett ma kennexnek pöfögő öccázasa mert a csapágyboltba elnézték a méretet,vagy én voltam vak
emelt díjjas?
egyébként annyira kopott volt,hogy pozitívba voltak már a fokok!Szóval,a réginél jobb lesz! A gyártás is folyamatban van,Kennex lesz a tesztbábú!...de az 3-4 hét!
Egész hazáig nyomtam a kézifékeket
Gyurcsók-féle távgyógyítás mintájára újabban fényképről szerelünk
Persze, hogy ki kell próbálni. Az is lehet, hogy jó lesz. Gondolatébresztő kérdésnek szántam.
igen-igen..........
nekem leropog 5km/h-nál is. (Stilo)
szasztok skacok!ki volt kint autóval jáccani a hóban?nektek is csak 20km/h feletti fékezésnél kapcsol be az ABS? vagy ez csak nekem ujdonság?
sztem először ki kellene próbálni!
mielött távolról lezsűrized!
Na ne basztasd itt a szegény erotikára kiéhezett népet!
Akkor az már oldalkocsis kategória!
szasz!
gépet összeraktátok?
Szasz

Azt beszéltük Matyival, hogy nem biztos, hogy sokat fog bírni a berúgós cuccod, mi lenne, ha keresnél egy jól felszerelt gépműhelyt, és legyártatnád?
Sziasztok! Robgo itt vagy?

880 cm3!
Rendben van,akkor holnap fel is adom!
Ha megmondod a cikkszámát napokon belül beszerzem,erősen "Hondás" áron
szada/ EC fórum
egyik srác mesélte EC fórumon
Á az nem is kell, de van a hátulján egy leállító gomb is
Akkor 750 cm3 van benne?
Mit tudsz mi volt Szadán?
Zoli! ha csapággyal tudunk még üzletelni akkor az összes csapágyra szükségem lenne( kerék, blokk ) Köszi
Szevasz,no problem lesz még igy más is.
Sziasztok!
Meggondoltam az edzés dolgot. Versenyezni nem akarok, nekem jó a hobbi örömmotorozás, a köridő nem érdekel. Nem az ezres miatt, azt nem sajnálnám, csak tudom, mi lenne ennek a vége, és féltem a sérült térdemet. Úgyse bírnám ki, hogy ne kapjon el a versenyláz, ismerem magamat, a kiélezett helyzetek meg már nem nekem valók.
Majd kitaláltok valamit,kinek mi a szimpatikus.