Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor rakod már össze?
Fordítva! Üres állásban nem volt megtorpanás, még csak egy kicsi sem! Terhelés alatt, amikor közlekedtem vele, akkor csinálta.
Szia, nos sikerült mindent venni, jól halad a project? Ebben a szar időben meg nagy betegségben nem tudok másra koncentrálni csak a motorra, szóval bocs ha zaklatásnak hat. A tiéd tökéletes, valamit irtál a kipu dobról. Most jól hozzáfogyok a 125-höz (7 nap alatt 7 kg)
A képen nagyon úgy néz ki, mintha a beömlőknek a pereme nagyon éles lenne, azokat finoman csiszold meg. Ha csak én nem látok rendesen akkor sory!
mihez képest?

40x17x12x0,6 mm
mindegy,köszi
csak nem emlékszem már a méreteire,majd hétvégén megnézem
ez benne a 2 legkisebb a 4 közül
Nem a tiedről. Vagy nem ez volt a hibajelenség? Már nem emlékszem pontosan.
6203 váltócsapágyak azok nagy csapágyak?
jó beszél a kolega,el is felejtettem említeni.egy tűreszelővel a sorját ki szoktam varácsolni az ablakok peremétől.kell is
nah téged is látni erre fele: látom még nem írt neked senki segítséget.
63/28 c3 főtengely csapágy 2 db
16001 vízpumpa csapágy,
6203 váltóba 2db
6205 ami 13-13,5mm széles, kuplung alá
lánckerék alattit nemtom fejből,de ha azis lóg utána nézek,
18x22x23,5 dugó alatti tűgörgő
38x58x10 főtengely szimering
20x37x8 főtengely szimering
12x22x5, 12x25x7 vízpumpa szimering
30x40x8 lánc kerék alatti
14x22x5 váltó kar alatt
12x18x4 kuplung kilincs alatt
20x28x5 berúgó kar alatt
Beömlőknél a sarkok elég élesek.. Azok gondolom le lesznek tolva
"Remélem nem fog durván hanyattvágni!" Én is remélem, de megmondom a frankót: azt sem szeretném, ha "finoman" vágna hanyatt!
Nekem csak a fül izmom nem készül ki egyedül.
Okés!
Azzal tisztában vagyok, csak megjegyeztem, mert eltérő szöget zárnak be a vájatok a nicasilos és az acélhengerben.
Tudtommal CR 500-as soha nem készült nicasil-os hengerrel.
köszi,szép lett a félliteres kancsó
Nautilus! Ez gyárilag is acélhüvelyes!
Nagyon szép lett, meg az ujjad is , de a nicasilosnak jobb a kenése. Remélem azért nem fog durván hanyattvágni. Elvileg hétvégére az én mocim is kész lesz, aztán mehet a tömeges hupákolás a friss generálos gépekkel
Keme! Megkérdeztem, nicasilos henger perselyezése 30 lenne, a tied volt az olcsóbb!
nekem is az alkar "hal meg elsönek"
eltellik egy óra és 5-10 percet megyek ill. majdnem ennyiket pihenek.
egy óra mulva viszont bemelegszik és minden ok.
Kértétek, íme! (a hengerfúrás tökéletes, csak ahol nagyon karcosnak látszik azért van, mert ott rosszul törik meg a fény, de teljesen fasza lett, jó munka)
üdv itt
nekem a szélesebb néz felfele a hengerfej felé