Csákány
Na mentek krosszolni?
bassza meg a szar fém tankos motoromat
enged az a szar és kemény forrasztással megcsináltuk de ma feltetem, és folyik. Úgyhogy ma is csak a szerelés jutott
Vagy 2 ütemű hajtóműolaj, vagy négyüteműbe való motorolaj (4T motorolajnál fontos az olaj "T" jelzése, ez az olaj tartalmazza a kuplung megcsúszásának megakadályozásához az adalékot). A gyári gyertyája Br8EG, de javaslom, hogy legalább eggyel kisebb hőértékűt (pl. BR7ES, B7ES vagy BR7EG, BR7EG - az "R" jelzés csak a "rádiózavarszűrésre" utal, az "EG" nemesfém-elektróda jelzés, az "ES" a rézelektróda jelzése) tegyél bele, a gyárit szerintem még a versenyzők se mindig tudták kiégetni.
germalex kft asszem ez már 18.ker az ullöi uton kifele van jobb oldalt a páratlan oldalon 271-291 es számok között,homasitát ford petrányit könnyen megismered onnan kb 80-100méterre ahogy áthuppansz a vasuti sineken rögtön jobbra egy udvarba van,tüzép is van ott,talán liszt f.ut 1 ha gps el mész,de én azt mondom hagyatkozz a szemedre.éveke óta oda járok,rengeteg motort raktam össze azokból az anyagokból és minden van ott egész jó áron.ha nagyon messziről mész vagy nem vagy képbe vakarok valahonnan egy telefonszámot,sokan járnak oda O gyürü,szimering,csapágy,ékszij,tömitő,ragsztó anyagok hozzá értő eladótól(nem érdekem reklámozni,de az elmúlt években soha nem volt rá panasz)
ne rakjatok bele skf-et!jó meg drága is csak nem oda való,hamarabb elfárad, nachi,koyo,ntn nyugodtan,ez mind japán de szart felesleges bele venni,akkor inkább neki se állj a generálnak
te hol veszed ennyiért?a legdrágább se kerül 3000nél többe.kivéve ha bemész a motoros boltba,mert ott elhozzák a csapágybóltból és nem kis haszonnal neked ennyiért adják
főtengely csapágy az 28/63 c akármi méretű 2800-3000ft /db, főtengely szimering 600-1100ft között, ha pontos méretek kellenek mert szétszedés elött meg akarod venni akkor szólj azt beírom a pontos méreteket
Mindig ebben a boltban vásárolok és az egészből kaptam 15% kedvezményt, tehát végülis nem volt olyan rossz vétel 1000ft-on meg nem vergődök! Skf csapágyak is jók, de nem főtengelycsapágynak, olyan helyre ahol kisebb terhelés van jó! Szerintem!
Na mentek krosszolni?
bassza meg a szar fém tankos motoromat
enged az a szar és kemény forrasztással megcsináltuk de ma feltetem, és folyik. Úgyhogy ma is csak a szerelés jutott