Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keme, még mindig nem jött meg a leveled. Ilyenkor mi a teendő?
Gratulálok a kicsikéhez!
az utolsó képeden szereplő srácnak nem véletlen egy crf450x-je van?
mert ha igen akkor enduroztam vele egyszer!
rotax 123,és ez a nem mindegy!egy idő után te is úgy fogod szeretni ahogy én
a váltóba rendszeresen ellenőrizd az olajszintet,lehet főtengely szimering elhasználódása is,nézd meg milyen szinű a gyertya,légszürőt mikor tisztítottad,cserélted?kevés levegő is okozhat füstölést mert feldúsul a keveréked,akár a szivató is okozhatja,láttatlanba elég nehéz.de lépésről lépésre haladva meglesz a hiba
nem tudom,nekem is volt derbim de mindig okádta az olajat!
de olyan szinten,hogy ráfojt a lengővillára is!
minőségi olaj,tokéletesebb égés...
én ásványi olajjal jártam egy ideig vele utánna váltottam szintetikusra és megoldódott a probléma.a tovább információkért fáradt a derbi topikba!
aha sok olajon kívül más is lehet?
a derbidről van szó?
iegn az, de kivan kötve szal én keverem be..
akkor ezek szerint itt vegyek majd főtengely csapágyat ami nem skf?
Hát nem 88-as,és nem 250-es,ha az lenne ellennék azzal énis egy jó darabig! Haverom a környékbeli helyeken: IttItt
a repülő mítosz
Ha a tiéd legalább 88-as 250-es lenne, odaadnám érte a kis Pegaso-t. De így meg jó lesz páromnak, nagyon tetszik neki.
Enyémért ilyet akartak adni 2t is ,csak lemondtam mert úgy volt jönnek kp-val
azt hallottam hogy azok jók.egy az egybe?
Nincs rossz hangja, de nem nagyon mentem még vele, ma este hoztam haza, akksit kell tölteni. Rotax-blokkos.
szép,szép és hogy pöfög
azt úgy nem fogja meg!én is klímázok
Szerintetek a Setup Akira milyen csizma? Megéri az árát?
előzetes a kis aranyosról:
én klímás cégnél vagyok így az egyik kolléga
szerintem az a baj hogy nem köszörülte le a kétkomponensű ragasztót amivel először próbálkoztam,
csö,megyünk.Ki forrasztotta?miért nem lángal?pedig faszán meglehet forrasztani is.Fbs nem fogja meg ideiglenesen?
na majd megnézzük
Elcseréltem a Kawát egy 125-ös Pegaso-ra. Matlé szerint hülyeség, de nekem tetszik a kis gép, és Nyulamnak is, alig várja, hogy menjen vele. Mégiscsak enduro, én is inkább elszaladgálok vele, akár 50-esként, mint a 400-as sportgéppel.