Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerelő ma azt mondta erre a dugóra-----
hogy elég csak a gyűrű csere...szerintetek?
mert szerintem nem!
ha ott dolgoznék sok minden más lenne
úgy legyen
nah én lépek.megpróbálok egy 2t wartburgot életre kelteni ami 10-11 éve meg sem lett mozdítva.jók legyetek
én se vagyok túl fitt,talán a betegség is rátesz,minden esetre jó volt a tegnap.már alig várom hogy kész legyen kennex és keme gépe! szerintem ebből hatalmas csapatások lesznek
szia,te az universalba dolgozol?
hali,ha megjön a cucc akkor járok budaörs felé.ha üzensz itt vagy sms be akkor elmegyek érte.köszi
nekem nincs izom lázam csak úgy kellemesen,viszont ruhadt fáradt vagyok még mindíg
hali, szerintem a héten jön az auspuff, megvárod Nautilust amíg hazajön, vagy jársz budaörs felé?
nem tudom ti hogy vagytok vele,de én alig bírok mozogni,már este tusolásnál éreztem hogy ez nem olyan hétköznapi izomláz lesz,de ilyen még taksonyban se volt!
Legegyszerűbben Honda márkakereskedésben! Nem lehet olyan drága! igaz nekem ott elöl a féken az egyik gumiharang szált el:D 12 forintomba került.
Sziasztok, olyanban kérném a segítségeteket,hogy a CR-en „99” az első főfékhengeremen elment a karmantyú. Hol tudnék beszerezni valami felújító szettet vagy valamit jó megoldást? Aggaszt a dolog, mert így nem tudok motorozni!
Jó volt az a vasárnap, csak ne lett volna olyan hideg!
Jóklettek a képek. =)
Ne hálálkodjatokmár az isten áldjon meg benneteket! Örülök ha tényleg tetszett, a képek jók lettek, kár hogy rohadt hideg volt. Remélem mire kitavaszodik, én is tudom vinni az enyémet. ...egyébként egy élmény volt veletek...! Most megyek vonóhorgot vizsgáztatni. Csá!
Jó kép lett

94-es Aprilia Pegaso-ra tud valaki service manualt?
Már nem
Én még itt vagyok
Na mi van, nincs itt senki?
köszi szépen!
itt megkapod a kérdésre a választ
a motocrossmadness 2 se pite
tehetségesen bele áltam a földbe az tény,olyan gerely feeling volt,csak ne fejre esnék állandóan,mindíg bele akad a combom abba a redvás kormányba
A 99’ CR 125nek hány szemes a lánca? És a lánckerekek hány fogasok gyárilag?