Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rossz az skf, de ugyan úgy drága.
hétfőn megy szerelőhöz.
szerelő azt mondta hogy skf-et rak majd bele...
Az se olcsóbb.
skf csapágyak nem jók?
Pécsen a Koyo ami a főtengelyhez kell az 5000 forint.

Nagyon nem mindegy hol veszi meg az ember a csapágyat mert nagyon le tudják vele húzni a népet. És ha nem vásárolsz minden nap csapágyat, akkor még úgy is gondolod hogy tényleg ilyen sokba kerül.
Nem tudom Imi mi okozza a problémát, egy sráccal beszéltem Nagykőrösről, neki hasonló tünetei voltak az 500-assal, amit fogaskerék-kopás okozott. Ő egyszerűen csak átmaratta a kapcsolódó fogaskerekeket és jó lett, de szerintem ez csak tűzoltás, jobb volna oda új fogaskerékpár. Előbb azonban szét kell szednem, de ha úgy döntötök, hogy lejöttök holnap, akkor én ennek most nem állok neki (kész amúgy sem lenne). Majd tanulok a látottakból és igyekszem minél hamarabb rendbe rakni, aztán lehet hogy legközelebb már én is gépsárkánnyal tudok menni. Ha tudsz légyszi jelezz vissza ma, hogy jöttök-e (ha igen, akkor mikorra terveznétek az érkezést)? Holnap délután kb. 1/2 15- ig tudok kint lenni, mert utána vendégeink lesznek.
Gondolom...de azért ügyes megoldás.
Én Koyo C-3-as csapágyat raktam a gépbe felujitáskor és bizony 7volt darabja az NTN csapágy pedig 6ezer!
valóban.

Erre mifelénk 5k körül van a főtengelycsapágy 2-4K a többi.
nem. Ellenben vízisileni és vasalni kiválóan.
"Csapágyak db 8-12 ezer kb"...
helo.valaki tud valamit acrf 230rol.lehet vele crossozni?
Az őszesről volt szó
Összetört a dugó?
hol veszed te a csapágyakat, a Koyo-nak se több darabja 2-3 ezernél
értem..persze ésszerű!
elteszem magam holnapra,köszönöm a segítőkézséget
jóéjt csá mindenkinek!
Megmutatja a kiszedet alkatrészt.Ha meg ö veszi meg az ujjat akkor meg blokkot is kérsz.
aham értem...
azt hiszem holnap csörgök a szerelőnek!
ha felujításra kerül sor akkor hogy tudom biztosra hogy mindent kicserélt-e a blokkban és hogy azis van benne amit kértem?
Csapágyak db 8-12 ezer kb simering se több pár ezernél.
holnap az a következő projekt.
amúgy ha a főtengőm jó,akkor a blokkban lévő csapágy/szimering csere mennyibe kerül körül belül?
Megnéztem.Igy elég nehéz megálapitani.Vedd le a dugot ugy könyebb megnézni.
ha feltöltődik a videó,akkor látni fogjátok az oldalirányú mozgását.
Szabad.Nekem kb 2-3mm de fel le semmi.
a hajtókar oldal irányú mozgására senki nem adott választ!
szabad neki?
ha igen mennyit?