Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megfontolandó
csá,dobj rá egyet gyorsba!
Van futóm, de nincs rajta vizsga.
még átgondolom holnap estig
én meg az elöző 29 évben nem ültem
99 hez való?
szeva!
Lakitelek jó, nekem az tetszett, a kecskemétit is megnézném, ha nem sáros.
Motoroddal mi van?
Én futóval megyek, felhajíthatnánk azt is...
az a gáz hogy kb 2 hónapja nem ültem motorom és kicsit bele kellene jönnöm
horgom nekem is van
kerkyrának asszem van,kérdezd meg!nekem meg van vonóhorgom
Hali! Van néháy eladó idomom cr-hez.
nincs
ezért nem hiszem hogy megyek
van fútód?
csá szerintem taksony
vasárnap is ráérek
melyik pályára mennénk?
csaó,mehetünk oda is de megnézhetünk mást is,mondjuk most kezdtem élvezni taksonyt.
hali! Nekem lenne egy javaslatom felétek (hétvégenkéntegyüttcrossozócsipetcsapat), de majd mondtok rá valamit. Nem tudom mennyire esik ki nektek Kecskemét (nagyon messze van)? ...Csak azért, mert nagyon szivesen összefutnék veletek, jó kis társaság vagytok, és.... ...Az elmúlt szombaton kimentem a pályára, amiről tettem fel itt képeket is. Voltak kint néhányan (nagyon korrekt kis társaság volt), kikértem a véleményüket (hozzá nem értő lévén) a pálya vonatkozásában és azt mondták, hogy a környéken (Lakitelek kivéve) messze a legjobb. Szerintük a karbantartottsága jelenleg 85-90 % lehet. Szóba került Alsónémedi, Bugyi - azt mondták, hogy egyik se ér ennek a nyomába sem (mégegyszer mondom én ennyire nem értek hozzá). Egyébként a skacok az amatőr bajnokságban motoroznak 4-5 éve (ennek ellenére nem volt nagy arcuk és ez szimpi volt). Szóval ha lenne kedvetek, az egyik vasárnap elnézhetnétek erre én meg nagyon szivesen segítek megtalálni a pályát (nem nehéz odatalálni). Igaz, én még most nem tudok motorral kimenni, de ettől függetlenül..... Ez csak egy tipp volt.
úgy valahol szombat és hétfő között.ketten már biztos hogy megyünk.jó lenne megint sokan kimenni,legalább lesz egy kis klub hangulat én leléptem csáó,szevasztok
Hali!

Amik még aldók :

Honda CRF 250R 90%-os Kuplunglamellla + vasak 10.000 FT
Honda CRF 250R Új AFAM Lánc Reikon alu fogaskerekek 16.000FT
Honda CRF 250R 90% első-hátsó sárhányó, 90% oldaidomok, 50% hütőidom, komplett szett : 15000FT
Suzuki RM 125 2004 Angol gyári service Manuál 4000FT

Más Honda Tipusra is passzolhatnak .
hali mennyiért adod el ?
Komoly kérdésedre teljesen komoly válasz: Holnapután.
Egy komoly kérdés:
Mikor lesz már vasárnap?
Matlé, Kakukk, meg aki jön...Taksony megint?
http://bombagyar.hu/index.php?...

nagyon komoly kis összeállítás igaz nem motoros.
vettem a lapot.
csak vicceltem hogy megtörjem a csendet