Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan nem kell ám. Én csak egy másik Robit ismerek látásból, szintén egy crf450nel, Siófokon.
Rögtön előkerítem Neked!
Hát igen, az úgy nem egy kényelmes út.
Mennék amúgy, csak tudod, az a gáz, hogy 1,5-2 óra az út kocsival, ami odafelé csak kellemetlen, de haza meg már iszonyat fárasztó. Lakitelek is kb. 80km, és már az se olyan kellemes.
De nyáron talán...legfeljebb egy éjszakát ott sátrazunk
Nemtom kiaz, pedig én itt lakok Siófok mellett.
Dehogynem! Az András CRF-X-el siófokról.Nagy cimborám!Kár,hogy nekem messze van.
Á hát mindenki a Duna túlpartján van?
nekem 130km, kicsit már messze van
Kőszárhegyre nem jár senki?
Hello! 15 ezer a szet.
Nekem csak Hondához van, meg Kawasaki KX 250 2004-eshez, de Sokadikx itt a legtrükkösebb csávó, eddig szinte bármilyet varázsolt valahonnan. Kérdezzétek meg!
Jajjjjj.Benéztem.Yamaha yz-hez (87)esetleg?
Szia!" Csak" Hondákhoz van?
ha jössz pályázni, ott cserélhetünk, addig megírom a CD-t. Most mondjuk nem sok nézegetnivaló van a motoron, félig szét van bontva a gyűrűtörés miatt.
a 250-est már nem raknám be-ki egyedül...ezt se volt egyszerű
aha .
nagyon érdekel
valamikor meglátogatlak 1000 forinttal
ha megyek dolgozni mondjuk jövö hét fele neked jó?
ugyis megnézném az uj mocid.
igazán ötletes megoldás!
Sziasztok!

A CR könyv nem ír valamit arról, hogy mekkora szakító szilárdságú lánc kell az 500ashoz?
Igen. De használd a válasz erre gombot és tudjuk kinek írsz!
Menjünk MOST vasárnap Kecskemétre, én benne vagyok.
A berúgási problémádat nem az okozza, hogy rosszul van összerakva a berúgómechanizmus, és talán hiányzik a hézagoló alátét?
Ha Matlé és Kakukk rábólint, Kecskemét is jó!
Te Keme,

mi is az a cd? amiröl itten szó van, szerinted engem érdekelne ha tudnám mi van rajta?
üdv srácok,

én benne volnék, sajnos nagyon sokat dolgozom. ezért se rontom most itt a légkört
de ha megvagyok a melóval állok elébe, Keméékkel beszéltük hogy együtt kéne motorozni.
egyébként kecskeméten jártam a GAMF-ra ( gépészmérnöki szak )
nekem 45-perc.
A pálya nem sáros - homok - ezért minden vizet elnyel. Az elmúlt szombatot megelőző napokban elég sok eső esett, a pályán egy tócsát nem lehetett látni (ez komoly)! A motorom szétborításra vár (na nem teljesen, de valszínűleg cserélnem kell fogaskerékpárt, mert nem lehet berúgni, szalajt a berúgókar). Ott meg nem akarok azzal szenvedni, hogy ha leáll, akkor valaki rántson meg. ...Az eltervezett programotokat nem akarom felborítani, majd eljöttök valamelyik vasárnap. Tel.számom tudod, előtte 1-2 nappal csörrints meg, hogy úgy intézzem a hét végét, hogy ráérjek. A motorban a fogaskerék-csere nekem necces, mert ugye bontóban sehol, valószínűleg le kell gyártatnom. Ez van.
vasárnap a futómra rámegy a tiéd, a matlé féle (talán két) motor, és ennyi. még egyet talán fel tudunk rakni kényelmesen, kettőt meg nyögve.