Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ferus te sm császár levis farmberba meg amerikában elterjedt yes bukóba:Dszal szerintem pszt
ja és ezt nézzétek:D DR.csibi ferenc alias ferus a telefon túlsó végén.picit eszi a kefét:D
http://www.sportmotor.hu/motor...
idén szerintem több por fog a motorra kerülni utcán,mint a garázsba.Kemével már dumáltunk túrázásról.Még nekem is költeni kell a motorra,meg várom a jó időt!
Jahh,hogy csaj,akkor neki van igaza mindenképpen,és én semmit nem szóltam
oooo,dehogyis kozben telefonaltam es meg munkaido van, ugyhogy neha tennem is kell valamit
majd hetvegen probalgatom a fiukon a beallitasokat
mayter amine szart vetté tuti h szarrá van benne az össze teflon gyürü is azért kotyog és kieszi a kromozott vilaszáraidat
A kiképzés része az álcázás.
nemsokat kérdezősködik,valószinűleg szédül a szárazföldön hogy mindíg repked
akkor mázlitok volt...lebombázhatták volna a gyakorlópályátokat!
na már most néztem ilyen felújított van a gyürühöz egy megvezető azt is kell cserélni vagy a teflongyürüket ,,csak''?
Ő már nem egyszeri felszállási engedélyt kér, hanem repülési időt. De a magasság korlátot állandóan átlépi. Nem egyszer volt már, hogy egy két ugratás után megjelentek a Migek, mert nem azonosította magát.
Nekem is, nekem is kell egy!
Az jó lenne. Jó étvágyat kívánok.
Valaminek meg kell vezetni a teló szárat, és ha az kikopik, attól lötyöghet.
ezek szerint minden ugrás előtt felszállási engedélyt kell kérnie?! Egyszer végre megnézném őt és titeket is élőben.
igazából olyan gondom lenne ám hogy a teflongyürü megkopásából adódhat az hogy mozog a telószár vagy csak képzelődöm?:D
Borso ezredes! Üdvözlöm!
Pöpec lessz Mozgást sokkal könnyebb fényképezni vele.
DE most már eldugulok.
jelentem a motorokat elkoboztuk! kívánja valamelyiket meghajtani a hétvégén?
Utána néztem gyorsan az az. Optikát vettél hozzá?
Az már tükör reflexes?
nikon d40
Milyet vettél?
Hello X
koszi a tanacsot! szerdan vettem egy szeeeeep uj fenykepezoget, es mostantol nem a Matyi feje lesz kozepen
szedje ossze magat, Fiam! deritse fel a a tetteseket es vegye el a morotjukat legalabb lesz mivel elborulnom hetvegen
Hello Borsó