Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DeepMix Moscow
csipter te GYMS megyei vagy nem?
nem takarítottam le,úgy szebben mutatna.pincébe homályos lett a kép ezért raktam ki a lejáróba,tiszta száraz helyen van tartva
Végre 1 ember aki nem a parasztpattogora ugrabugrál. Csak ugy kérdeztem, just music........
oksa!kösz az infot!
ott is biztos van de azért elötte odaszólnék mert ha nincs akkor hozatnak mire mész.
köszi,itt néztem én is,de ezt sokallottam,de a 2-3e az baráti ár,én most rendeltem hétfön az rmc-töl vázvédöt,elvileg nemsoká leküldik szegedre,aztán megyek érte,remélem jo lesz!
én a biker world.hu-n találtam,megrendeltem még decemberben,még egy-két dolgot is mellé,de még mindig nem kaptam meg,pedig már kéne!
http://www.moto-complet.hu/?/t..." target="_blank">ilyesmi
csicska oldaluk van,nincs rajta.De ami meg rajta van az meg az üzletbe nincs
irj nekik mert tuti van nekik!ha nagyon kell ma megyek oda valamiért lefényképezhetem,nem olyen mint a gyári de arra jó amir kell,van hozzá vezeték is.
de az oldalukon fent van?pl:kép,leirás,stb?
bocs az az oldal 10ker
bent a boltban 2napja,9ker üllői.
helo!hol nézted mert nem találom
hali,RMC-ben 3ezer a leállitó
jap.miért?
Ricardo vilalobos?
Én a helyedbe vennék egy kuplungot mert hazafele tartva kidobni egy csajt a körforgalomnál menteközbe rossz kuplungra hivatkozva elég gáz nem ? Te leatt Braces
ja jó van akkor ebből megint ebay lessz:Dna mindegy.még annyit hogy laposracert hogy lehet elérni a legkönnyebben?gondolom telefon.esetleg a számát meg tudnád adni?
Nekem az első tárcsa az ex-125-ösömre volt pár hete 15ezer, ez Breaking tárcsa, sajnos nem mentem vele 200m-nél többet, mert eladtam a motort. Nem tudok róla mit mondani, a gyáritól vagányabban néz ki, de nem hullámos (mondjuk az nekem amúgy se tetszik), kimunkálásra elég igényesnek tűnik.
15 ért mit adnak?gyári mintás vagy hullámos?és a breaking tárcsák mennyire jó minőségüek amúgy?
Bontóban 8-10, állapottól függ, az új a Parillában 15e. Megéri újat venni.
esetleg nem tudna segíteni nekem valaki tárcsa adapter ügyen?maszek módon hogy készül egy olyan?:D
jól megkérik az árát:D