köszi,itt néztem én is,de ezt sokallottam,de a 2-3e az baráti ár,én most rendeltem hétfön az rmc-töl vázvédöt,elvileg nemsoká leküldik szegedre,aztán megyek érte,remélem jo lesz!
csicska oldaluk van,nincs rajta.De ami meg rajta van az meg az üzletbe nincs
irj nekik mert tuti van nekik!ha nagyon kell ma megyek oda valamiért lefényképezhetem,nem olyen mint a gyári de arra jó amir kell,van hozzá vezeték is.
Én a helyedbe vennék egy kuplungot mert hazafele tartva kidobni egy csajt a körforgalomnál menteközbe rossz kuplungra hivatkozva elég gáz nem ? Te leatt Braces
ja jó van akkor ebből megint ebay lessz:Dna mindegy.még annyit hogy laposracert hogy lehet elérni a legkönnyebben?gondolom telefon.esetleg a számát meg tudnád adni?
Nekem az első tárcsa az ex-125-ösömre volt pár hete 15ezer, ez Breaking tárcsa, sajnos nem mentem vele 200m-nél többet, mert eladtam a motort. Nem tudok róla mit mondani, a gyáritól vagányabban néz ki, de nem hullámos (mondjuk az nekem amúgy se tetszik), kimunkálásra elég igényesnek tűnik.
irj nekik mert tuti van nekik!ha nagyon kell ma megyek oda valamiért lefényképezhetem,nem olyen mint a gyári de arra jó amir kell,van hozzá vezeték is.