Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leírom Gergő, de ha nem baj, akkor inkább holnap. Több időm lesz.
Miylen motort akarsz venni ?
Nem kell amugyérdvédő meg ilyenek ?
Pro Taper Kormány, mert most rendelek az usa-ból
EVS Srata térdvédő 20.000FT
pl...
Sajna nincs a típusjelzés a láncon. Az biztos, hogy O gyűrűs.
PrÓbÁlD kI aztán ha elszakad akkor ugynézki nemjo nah ez csak poén volt
Szerintem azt csak a tipusjelzés alapján! Ha nem vagy biztos benne akkor inkább ne tedd fel, ha gyenge és felteszed elég nagy kárt tud okozni ha rosszul jön ki a lépés!
Sziasztok!

Kaptam egy iris láncot, csak sajna nem tudom hogy pontosan mi a típusa. És addig nem tudom eldönteni, hogy jó lesz-e az 500asra.

Hogyan tudnám kinyomozni, hogy elég erős lesz-e?
hello,

érdekel még nem tudom hogy fel kell e nekem ujitani de érdekel.
meg szerintem a többieket is érdekelni fogja csak még nem tudják

........halgatunk......
Majd még összedumálunk meg persze várjuk a jó idöt
Most mocicsere elött vagyok, majd lesz valami belölle....
Na mit döntöttél a kuplungról ?

Jelentkezzen az akinek EVS STRATA térdvédője van
Ja meg voltunk mi is halászi pályán GEcóóó:D fasza :D
Gyere le motorozni velünk Van csornán is pályánk :D
Ott nem de Voltam már Hawtinon 4x
Igazi Cigányzene
Amúgy szép jó reggelt mindenkinek! Kurva jó kedvvel ébredtem és nem szoktam ilyet csinálni, de most teszek egy kivételt (nézzétek el nekem) azért, hogy nektek is jól induljon a nap! Ez egy jó zene! Hangerő: full!
http://www.youtube.com/watch?v...
Na csávesz Huligánok! A hátsó villát az enyémen nem kellett felújítani, mivel nem lógott (kicsit se kottyant). Én a himbát újítottam fel alternatív megoldással (a gyári felújítószetthez képest). Ha ez érdekel, leírom szivesen, de a hátsó villába én is csak tűgörgős csapágyat cserélnék (ott rendes kosaras csapágy van), ill. ha durva a kopás, akkor meg látni kéne és úgy tudnék csak mondani rá valamit.
Szeretem jó zenét, progi. De ez tág fogalom, lightes vonalat kedvelem, Moshic meg akiket szinte mindenki ismer sasha deg. de nagy kedvencem lee buridge is
Szia, igen a Halászi "pályán" van a kép. Hawtin sem rossz
Soundon voltál?
má mondtam hogy ne parázz a váltó miatt,meg má te is összehasonlítottad vagy 3 x és stimmelt.csak fogaskeréksort cserélünk,tengelyt. no meg írtam hogy ne vasárnap hanem hétfőn vagy kedden gyere!vasárnap meg én se motorozok mert nincs még készen a moci!
Addig kuldtem vissza mail, hogy ne zavarjuk a forumlakokat.
Ha ram gondoltal, akkor a valaszom nagy valoszinuseg szerint igen, mivel vettem csapagyrogzitot, es remelem holnap tomites is lesz, osszetoljuk a valtot. A motorozas resze meg nem tolem fugg. Lehet csak fotos leszek, meg kocsmaros:)
Persze. Kb. 2 hónapra visszamenőleg minden vasárnap voltam.
te most vasárnap is mész ?
na baszki nincs msn em hévégére megcsinálom mert a másik gépemen van de mert az p2 már nem használom de igérem 7végére lesz
Jaja, megkaptam, koszi. Most olvasgatom. Ha van msned megbeszeljuk ott?
Mindegy. Kidühöngtem magam
Mikor lesz már vasárnap...
A quad számomra egy olyan autó, amiben huzatot kapsz