94-es CR vízhűtőjére keresek kupakot és szükségem lenne arra a takaró fémre is, ami láncszakadás esetén megvédi a blokkot (plusz a kifli alakú lemez, amit ez takar).
Pár napja belinkelt valaki egy csomó bontót, de ők vagy nem bontanak CR-t, vagy nem veszik fel a telefont.
Tud valaki segíteni? További bontós címek is jöhetnek. Köszi!
A sokkal többet megy az mondjuk oké (bár meg lehetne adni a csizmának is üzemórában az élettartamát ) de a motorozási szint az vajon mennyiben befolyásolja a tartósságot? Főleg Fecónál aki nem extrém endurozik mint ti (mert nálad még csak-csak megértem hogy 1-1,5 évente tönkreteszel egy TCX-et), hanem krosszozik
Matlé, esetleg azon is elgondolkoztál hogy, Ö sokkal többet megy, és talán joval komolyabb szinten is mint te, és talán azért szorul a csizma talpa fél év után cserére,,,?
Nincs crf-em, csak a kíváncsiság szól belőlem! ...mivel tud többet ez a segédváz és tank 350 e-ért, mint a gyári? Nem tudom más hogy van vele, de hogy én az ilyet felesleges pénzkidobásnak tartom az biztos! (nem az üzletet akarom rontani, félreértés ne essék) Lehet hogy én vagyok igénytelen? ...hát vessen meg érte aki akar! (felvállalom)
Sziasztok! Bocs, hogy "beleugatok",olvaslak benneteket és mindenkinek igaza van ! Mindenki szeretne jó cuccot, de az anyagiak korlátozottak, aki hobby szinten motorozik, annak nem feltétlenül kell a legjobb versenycucc, de biztos , hogy azok a legjobbak nem véletlenül. A legjobb farmer is elkopik egy idő után, ha mindennap nyüstölöd és a legszarabb se, ha nem hordod.(a példa lehet nem a legjobb) a lényeg szerintem, hogy figyelni kell az akciókat, és a pénztárcánkhoz mérten a lehető legjobb minőséget kell venni. Szerintem. Tamás
ember neked van róla fogalmad mit írtál ide?prédikálsz össze-vissza a gyártókróll meg az anyagokról ár minőség arányról.istenited a oxtar tcx 39 rugós csizmát és saját bevallásod szerint fél év alatt szarrá megy?nem gondolkodtál még el azon hogy ez vajon normális dolog lehet e?szerintem dobd ki és ne vegyél többet ilyet!nekem többet ér a minőség mint hogy márka buzi legyek!
meg nem tudom sikerült e elolvasni hogy a 6000ft az egy fél éves használt sisakra vonatkozott ami új korában 20 felett volt!
Hát ez eléggé demagóg szöveg lett
Senki sem mondta, hogy TESCO-s cuccokat vegyen meg makettsisakot. Csak azt, hogy nem kell a LEGdrágábbat.
Nálunk sem aranyból van a kilincs. De nem is műanyagból. Ééééérted...
bakker a te cr ed et én vettem meg most nézem:D
hondák túlerőben vannak a mocimmal szemben
hétvégén tesztelünk
94-es CR vízhűtőjére keresek kupakot és szükségem lenne arra a takaró fémre is, ami láncszakadás esetén megvédi a blokkot (plusz a kifli alakú lemez, amit ez takar).
Pár napja belinkelt valaki egy csomó bontót, de ők vagy nem bontanak CR-t, vagy nem veszik fel a telefont.
Tud valaki segíteni? További bontós címek is jöhetnek. Köszi!
irányár 350.000Ft új ár 2800 Euro
Szíjjátok népek! ..
meg nem tudom sikerült e elolvasni hogy a 6000ft az egy fél éves használt sisakra vonatkozott ami új korában 20 felett volt!
Újfajta szivaccsal + kormánybefogók vagy magasítók lehet választani +pro taper markolat + ragasztó
28.000 ft -ért
Crf 250-re Renthal R1 lánc + fogaskerekek 13/51 Natur Alu színben 27.000 FT Győr-Moson-Sopron Megye
Crf 250-re Afam lánc + reikon lánckerekek 13/51
Crf-250-re Kuplungszett pár órát ment 9900 FT Vasak + Lamellák
Senki sem mondta, hogy TESCO-s cuccokat vegyen meg makettsisakot. Csak azt, hogy nem kell a LEGdrágábbat.
Nálunk sem aranyból van a kilincs. De nem is műanyagból. Ééééérted...