áthajt-átforgat párszor lassan,felsőholtpontot megkeresed és ott egy nagyot csizmában,fárasztó már rugdosni,mikor endurozás közben megállsz berugod,szól a telefon,leállítod berugod,piheteted a motort..stb. még2-3 óra haggyán,de én vagy egésznapra megyek vagy sehogy!És igen nincs hozzá kedve se rugdosni..Meg állóhelyből nem tudom megrugni,te talán igen?
ajjajjjj,csak nem visszarúgott egyszer a drága?nekem ez már a 4. cr 250 em a legelsőt egyszer megpróbáltam sport cípőben megrugni,de az lett belőle hogy szétszakadt a talpa a cipőmnek,nekem meg elment a kedvem 1 hétre a motorozástól!
hogy rúgod be?áthajt-átforgat párszor lassan,felsőholtpontot megkeresed és ott egy nagyot csizmában?ha csak taposom a berugókart mint a cr 125 nél ugy nekem is nehezen indul,de igy hidegen is 1.-2. ra indul még hetek állása után is.na elvonulok kicsit takarítani
Elfelejtettem hozzáírni,hogy az én cr-em elsőre indul,akármilyen idő van,akármennyit állt!Domboldalon nem tudom berugni,ésbetolni nem lehet,mert kurva nagy kompót van bennt!
mindegyik motornak megvan a maga varázsa!ki kéne probálnod mindegyiket amelyik tetszik és az megvenni ami neked megfelelő!nekem mindkét 250 esem jól indul,de ha nem szereted a berugót akkor szükül a vásárlási kör!jó a 4 t is csak ne krosszt!
szerintem nem vagy problémás,ez csak vásárlás elötti dilemma!Ha rám hallgatsz elbattyogsz az universal motorhoz budaörsre és válogatsz!ne csak a honlapjukat nézd mert egy halom áru le van akciózva amiről csak akkor szerzel tudomást ha belépsz az üzletbe!vagy a KECSKEMÉTi parillába nem tudom merre laksz!
Jó tanács: szerintem kár kiadni 30ezret egy sisakra csak hogy elmondhasd a heveroknak mennyiért vetted.egy 15-20 ezer ft os sisak is ugyan ugy megteszi,főleg ha akciós és ugyan azt veszed máshol 30 ért akció nélkül!másrészt a maradék pénzből tudsz venni térd védőt,páncél,... akármit!nem csak a fejet kell védeni!néhány infó viszonyítási alap ként
sisakom:6000ft volt (használt volt,de mosható bélésű,tisztán kaptam meg,akár csak az új)
szemüveg:7500ft universalmotoros új
mez:5000ft universalos új
páncél 9900ft universal új akciós vállat körbefogó vállvédős (haverok is irigykednek)
kesztyű 3500ft nem tudom honnan van de új volt
nadrág:16000ft universal uj akciós (30 felett nem akcióban)
térd védő:9900ft universal uj akciós (mindenki le akarja nyúlni annyira jó, triflex ha te is ilyet akarsz)
csizma:20000ft universal stylmartin akciós
kényelmes funkcióját betöltő cuccok,felesleges a legdrágábbat megvenni! de te döntesz!
jó vásárolgatást!
bevallom frankón hogy ma azon dolgoztam hogy a 96 ost elgyengítsem,egyenlőre még nekem is sok a körpoweres 250 es! atacossal sokkal jobban tudtam menni.alul is van nyomaték,erő is van benne, viszonylag egyenletesen adja le a teljesítményét.96 os ló rúgás szerűen indul meg!elhiszem hogy nagy neked az a motor,nekem is az lenne!
mire akarsz motort venni? endurózásra vagy krosszra?
Köszi a válaszokat,de az iyen dogokat vásárlás előtt nem szokás felpróbálni?
Vagy hülye vagyok? Ismerek olyat aki rendelés után árulja, meee nem jóó......
Bocs problémás vok
Van egy baró LESER siakom annyiért odaadom.58-as méret
Kivehető mosható bélés,szuper könnyű héj,szép fényezés,dobozban zsákjával adom, nem pont olyan a fényezése mint a képen csak hasonló.20/9214102
Matyesz, nézd csak, ott figyel a kónuszos hátsó villa a max. 86-os motorban...
Nah, én 16ezerért vettem akciósan BULL-t, nagyon kényelmes. Bull Gap, Universalmotor.
30-ért már igen jót kapsz, ne hidd el a parasztvakítást, hogy egy sisak csakis 80ezer felett lehet szép és jó.
hogy rúgod be?áthajt-átforgat párszor lassan,felsőholtpontot megkeresed és ott egy nagyot csizmában?ha csak taposom a berugókart mint a cr 125 nél ugy nekem is nehezen indul,de igy hidegen is 1.-2. ra indul még hetek állása után is.na elvonulok kicsit takarítani
Nem tud valaki segíteni nekem nicasilozásal kapcsolatba?
Jó tanács: szerintem kár kiadni 30ezret egy sisakra csak hogy elmondhasd a heveroknak mennyiért vetted.egy 15-20 ezer ft os sisak is ugyan ugy megteszi,főleg ha akciós és ugyan azt veszed máshol 30 ért akció nélkül!másrészt a maradék pénzből tudsz venni térd védőt,páncél,... akármit!nem csak a fejet kell védeni!néhány infó viszonyítási alap ként
sisakom:6000ft volt (használt volt,de mosható bélésű,tisztán kaptam meg,akár csak az új)
szemüveg:7500ft universalmotoros új
mez:5000ft universalos új
páncél 9900ft universal új akciós vállat körbefogó vállvédős (haverok is irigykednek)
kesztyű 3500ft nem tudom honnan van de új volt
nadrág:16000ft universal uj akciós (30 felett nem akcióban)
térd védő:9900ft universal uj akciós (mindenki le akarja nyúlni annyira jó, triflex ha te is ilyet akarsz)
csizma:20000ft universal stylmartin akciós
kényelmes funkcióját betöltő cuccok,felesleges a legdrágábbat megvenni! de te döntesz!
jó vásárolgatást!
mire akarsz motort venni? endurózásra vagy krosszra?
Vagy hülye vagyok? Ismerek olyat aki rendelés után árulja, meee nem jóó......
Bocs problémás vok
23900 Ft-ért tudok Premier carbon kevlár sisakot 2 féle színben és méretben. Ha bővebben érdekel írj. Mindegyik új.
Kivehető mosható bélés,szuper könnyű héj,szép fényezés,dobozban zsákjával adom, nem pont olyan a fényezése mint a képen csak hasonló.20/9214102
Ár: 34900 Ft.-
Tanácstalan vagyok
Nah, én 16ezerért vettem akciósan BULL-t, nagyon kényelmes. Bull Gap, Universalmotor.
30-ért már igen jót kapsz, ne hidd el a parasztvakítást, hogy egy sisak csakis 80ezer felett lehet szép és jó.
ELHÚZTAM HAZAAAAA!