Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit akarsz tudni?Javíttatni akarod vagy csere?Milyen motor?
áthajt-átforgat párszor lassan,felsőholtpontot megkeresed és ott egy nagyot csizmában,fárasztó már rugdosni,mikor endurozás közben megállsz berugod,szól a telefon,leállítod berugod,piheteted a motort..stb. még2-3 óra haggyán,de én vagy egésznapra megyek vagy sehogy!És igen nincs hozzá kedve se rugdosni..Meg állóhelyből nem tudom megrugni,te talán igen?
akkor mi a baj? nem éred fől?
ajjajjjj,csak nem visszarúgott egyszer a drága?nekem ez már a 4. cr 250 em a legelsőt egyszer megpróbáltam sport cípőben megrugni,de az lett belőle hogy szétszakadt a talpa a cipőmnek,nekem meg elment a kedvem 1 hétre a motorozástól!

hogy rúgod be?áthajt-átforgat párszor lassan,felsőholtpontot megkeresed és ott egy nagyot csizmában?ha csak taposom a berugókart mint a cr 125 nél ugy nekem is nehezen indul,de igy hidegen is 1.-2. ra indul még hetek állása után is.na elvonulok kicsit takarítani
Elfelejtettem hozzáírni,hogy az én cr-em elsőre indul,akármilyen idő van,akármennyit állt!Domboldalon nem tudom berugni,ésbetolni nem lehet,mert kurva nagy kompót van bennt!
hát inkább egy 600-as 4ütemű berugását választom ,mint a cr-em -ét!
elfelejtettem hozzá irni hogy ezeket 3 hete vettem!nagy árkülömség ma sem lehet!
mindegyik motornak megvan a maga varázsa!ki kéne probálnod mindegyiket amelyik tetszik és az megvenni ami neked megfelelő!nekem mindkét 250 esem jól indul,de ha nem szereted a berugót akkor szükül a vásárlási kör!jó a 4 t is csak ne krosszt!
Helló mindenkinek!
Nem tud valaki segíteni nekem nicasilozásal kapcsolatba?
szerintem nem vagy problémás,ez csak vásárlás elötti dilemma!Ha rám hallgatsz elbattyogsz az universal motorhoz budaörsre és válogatsz!ne csak a honlapjukat nézd mert egy halom áru le van akciózva amiről csak akkor szerzel tudomást ha belépsz az üzletbe!vagy a KECSKEMÉTi parillába nem tudom merre laksz!

Jó tanács: szerintem kár kiadni 30ezret egy sisakra csak hogy elmondhasd a heveroknak mennyiért vetted.egy 15-20 ezer ft os sisak is ugyan ugy megteszi,főleg ha akciós és ugyan azt veszed máshol 30 ért akció nélkül!másrészt a maradék pénzből tudsz venni térd védőt,páncél,... akármit!nem csak a fejet kell védeni!néhány infó viszonyítási alap ként
sisakom:6000ft volt (használt volt,de mosható bélésű,tisztán kaptam meg,akár csak az új)
szemüveg:7500ft universalmotoros új
mez:5000ft universalos új
páncél 9900ft universal új akciós vállat körbefogó vállvédős (haverok is irigykednek)
kesztyű 3500ft nem tudom honnan van de új volt
nadrág:16000ft universal uj akciós (30 felett nem akcióban)
térd védő:9900ft universal uj akciós (mindenki le akarja nyúlni annyira jó, triflex ha te is ilyet akarsz)
csizma:20000ft universal stylmartin akciós
kényelmes funkcióját betöltő cuccok,felesleges a legdrágábbat megvenni! de te döntesz!
jó vásárolgatást!
Nem is az erővel van problémám,mert nem egy vizes cr500,hanem endurózás közben,faszom se rugdossa,pályán jobb lenne..
Készpénzre*,de cr250 is jó lenne egy ujjab típus..de cserélhetünk
TT350-et veszek a kép-ra elviszik!ILYET!
bevallom frankón hogy ma azon dolgoztam hogy a 96 ost elgyengítsem,egyenlőre még nekem is sok a körpoweres 250 es! atacossal sokkal jobban tudtam menni.alul is van nyomaték,erő is van benne, viszonylag egyenletesen adja le a teljesítményét.96 os ló rúgás szerűen indul meg!elhiszem hogy nagy neked az a motor,nekem is az lenne!
mire akarsz motort venni? endurózásra vagy krosszra?
Köszi a válaszokat,de az iyen dogokat vásárlás előtt nem szokás felpróbálni?
Vagy hülye vagyok? Ismerek olyat aki rendelés után árulja, meee nem jóó......
Bocs problémás vok
Na csere:D?Neked már ugyis van egy jó motorod:D,Nekem meg ez nagy
10ezerért van számodra,egy zsír new AGV Pacific speed sisak,kék színben M-es méret,bízonyíthatóan új!
Szia,

23900 Ft-ért tudok Premier carbon kevlár sisakot 2 féle színben és méretben. Ha bővebben érdekel írj. Mindegyik új.
szerintem ez nehéz és régi sisak
Van egy baró LESER siakom annyiért odaadom.58-as méret
Kivehető mosható bélés,szuper könnyű héj,szép fényezés,dobozban zsákjával adom, nem pont olyan a fényezése mint a képen csak hasonló.20/9214102
Talátam 1 ilyet. Ez jó? Vagy nem? Ér ennyit? AGV RC5 Pro - FLASH
Ár: 34900 Ft.-
Tanácstalan vagyok
ok megfogadom nem megyek oda többet,de ez mindig útba esett.Ritkán járok kecskeméten,életemben 3*voltam
Matyesz, nézd csak, ott figyel a kónuszos hátsó villa a max. 86-os motorban...

Nah, én 16ezerért vettem akciósan BULL-t, nagyon kényelmes. Bull Gap, Universalmotor.
30-ért már igen jót kapsz, ne hidd el a parasztvakítást, hogy egy sisak csakis 80ezer felett lehet szép és jó.

ELHÚZTAM HAZAAAAA!
Jó egy bili is,csak buriccsad ki ami benne van