Ha jól viselkedsz esetleg összerakom a motorod,talán a váltóját is! Lesz benne 1. meg esetleg 2. több nem mert akkor legalább hivatkozhatsz váltóhibára amikor lehagynak a 4 éves kislányok krosszozás közben!
Nem tehetek róla, de fóbiám van. Egy férfiemberen ne legyen már mindenféle himbilimbi láncocska. Kezet se szívesen fogok olyankor.
A legszebb, mikor valakin (akár nőn is) rajta van vagy 5-féle nyaklánc, hosszban, mintában és medálokban széles választék, látszik, hogy minden szart magára aggat, és kb. abban fog meghalni, nemhogy akár fürdéshez is levegye...BROÁF.
Srácok, az igazi férfiak kihalófélben vannak, félre a karkötőkkel, gyűrűkkel, fülbevalókkal, bizbaszokkal, álljatok talpra
Sajna nincs olyan allapot, hogy nyitva lenne, de meggyoztem bajnert is, hogy az kell nekem, es bolintott ra. Most 5 perce rendeltem meg. Koszi az okos eszreveteleket
Szia keme bacsi! Felhivtam Bajner fatert es megkerdeztem, hogy: "mit ertesz te a motorozashoz?". Sok okos otletet mondott a fulladasra, de majd megprobalom hetvegeig nem elfelejteni. A dugo 2-3 het mulva jon, a fuvokaval kapcsolatban meg majd este lenne egy ket kerdesem. Meg akartam mondani valamit, de elfelejtettem
castrolt magyarok csinálják motorex meg swedek.Egyik haverom csak castrolt használ 2t 4t no probléma.Egyébként hondanak nem a repsol a hivatalos olaja?
Bocs elírtam az előbb. Ha a dugattyú útjának teljes hosszában nincs olyan állapot amikor nyitva lenne akkor kell ablakos. De netten sokkal egyszerűbb kikeresni milyen dugó is való bele? Típus és évszám alapján keresel hozzá dugót és kész.
A legszebb, mikor valakin (akár nőn is) rajta van vagy 5-féle nyaklánc, hosszban, mintában és medálokban széles választék, látszik, hogy minden szart magára aggat, és kb. abban fog meghalni, nemhogy akár fürdéshez is levegye...BROÁF.
Srácok, az igazi férfiak kihalófélben vannak, félre a karkötőkkel, gyűrűkkel, fülbevalókkal, bizbaszokkal, álljatok talpra
ezt akartam és még annyit h full carbon.
a vége ami rámegy a rezóra nincs...
mennyit érhet?
Szerintetek ez a kipuff(jolly moto) mennyit érhet?
annyit tudok róla h valami speed tuning végdob elvileg...